Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Παρέλαση αναβατών με 70 άλογα και άμαξες αύριο Σάββατο στο κέντρο του Βόλου

 
Αμαξες από όλη την Ελλάδα στην παραλία του Βόλου
 
Άλογα, άμαξες και ιππείς από όλη την Ελλάδα, έχουν ραντεβού στο Βόλου αύριο Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου, στο πλαίσιο της 1ης Πανελλήνιας Ιππικής Συνάντησης που διοργανώνεται από τον Ιππικό Αθλητικό Σύλλογο Βόλου «Οι Κένταυροι».
 
Στόχος των διοργανωτών είναι να έλθουν οι Βολιώτες πιο κοντά στο άλογο και την ιππική παράδοση. Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο κέντρο του Βόλου Θα ξεκινήσει από το εκθεσιακό κέντρο, στην οδό Αθηνών, θα ακολουθήσει τη διαδρομή Γρ. Λαμπράκη – Αργοναυτών (όπου θα γίνει και ομιλίες μπροστά από το Λιμεναρχείο) – Καρτάλη- Ιάσονος- παραλία (θέση Κύματα)- Δημητριάδος- Γρ. Λαμπράκη και επιστροφή στο Πεδίον του Άρεως, στην οδό Αθηνών.
 
Για την ζωήλατη παρέλαση των αμαξών αναμένονται στο Βόλο περισσότεροι από 300 θεατές ενώ οι ιππείς θα ξεπεράσουν τους 100. Σημειώνεται ότι στην παρέλαση θα λάβουν μέρος ιππείς ακόμα και από την Ξάνθη, την Ανδραβίδα και τις Σπέτσες. Το βράδυ θα ακολουθήσει γλέντι με τη συμμετοχή των ιππέων σε κέντρο εστίασης στην περιοχή του Φυτόκου.
 
Την Κυριακή στις 10 το πρωί οι φυσιολάτρες ιππείς έχουν οργανώσει διαδρομή 21 χλμ. ελεύθερης ιππασίας από το Φυτόκο προς Λέσχιανη, στον Άγιο Αθανάσιο.


πηγή: https://volospelionmagnesia.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου