Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Αττική - Ηράκλειο. Για άφθονα λεμόνια στους δημότες του!

 
 
 
Ο Δήμος της Αττικής "μπόλιασε " τις νερατζιές του !!!
 
Δεν θα έχουν την ανάγκη οπωροπωλείων από εδώ και στο εξής οι κάτοικοι του Ηρακλείου (όσον αφορά τουλάχιστον τα λεμόνια) αφού ο Δήμος του Ηρακλείου μπόλιασε τις νεραντζιές για να δίνουν λεμόνια.

Η -κατά γενική ομολογία- έξυπνη κίνηση του Δήμου, άρεσε πολύ στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι έσπευσαν να πατήσουν Like, να αφήσουν σχόλια και να μοιραστούν την είδηση στο Facebook.

Καλό θα ήταν να ακολουθήσουν κ άλλοι δήμοι το παράδειγμα αυτό, αφού οι περισσότερες πόλεις της Ελλάδας είναι γεμάτες από νεραντζιές. Τα δέντρα αυτά μπορούν επίσης να μπολιαστούν με μοσχεύματα πορτοκαλιάς κ μανταρινιάς. Με τον τρόπο αυτό, σίγουρα δε θα λυθεί το πρόβλημα της φτώχειας, αλλά είναι βέβαιο πως και ένα πορτοκάλι να έχει στη διάθεσή του ένας συμπολίτης μας που το έχει ανάγκη, μονό καλό είναι. Αρκεί να μην παρατηρηθούν φαινόμενα του τύπου, βγαίνει κάποιος «έξυπνος» και τα μαζεύει όλα με τις σακούλες για πάρτη του.

Η ανάρτηση:
 
«Καλημέρα… Το τελευταίο διάστημα μπολιάστηκαν οι νεραντζιές στις γειτονιές του Κέντρου προκειμένου, σε λίγο καιρό, να δώσουν λεμόνια. Λεπτομέρεια, θα πει κανείς, αλλά είναι αυτές οι μικρές παρεμβάσεις που δείχνουν το μεράκι για να γίνει η πόλη μας λιγάκι πιο όμορφη.


πηγή: http://newsmessinia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου