Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Διαγωνισμός φωτογραφίας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ "Πόρος - Το Ευρωπαϊκό χωριό των πελαργών 2016"


Διαγωνισμός φωτογραφίας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ "Πόρος - Το Ευρωπαϊκό χωριό των πελαργών 2016"Στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Φεστιβάλ στον Πόρο - Το Ευρωπαϊκό χωριό των πελαργών 2016» διοργανώνεται Πανελλήνιος διαγωνισμός φωτογραφίας με θεματογραφία από τη ζωή των πελαργών και χρηματικό έπαθλο 100 ευρώ...

Οι φωτογραφίες θα εκτεθούν στις 10 και 11 Ιουνίου 2016 στο χώρο του Φεστιβάλ στον Πόρο Φερών και στις 11 Ιουνίου θα γίνει η επιλογή της καλύτερης φωτογραφίας από επιτροπή που θα οριστεί από το Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου.
 
 
Όροι συμμετοχής:
 
- Οι φωτογραφίες θα έχουν μέγεθος 20Χ25 ή Α4 φωτογραφικό χαρτί σε ανάλυση 300 DPI.
- Θα πρέπει να παραδοθούν ή να αποσταλούν μέχρι 5 Ιούνη 2016 στη Γραμματεία του Αντιδημάρχου Φερών, στη διεύθυνση Πλ. Ελευθερίας 1, 68500 Φέρες, τηλ. 2555350070.
- Το ανώτερο όριο συμμετοχής είναι μέχρι 5 φωτογραφίες.
 
Ο οικισμός του Πόρου ανακηρύχθηκε επίσημα από τον οργανισμό euroNATUR ως «Το Ευρωπαϊκό χωριό των πελαργών 2016», διάκριση μοναδική σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, καθώς αποτελεί σημαντικό τόπο για τη διατήρηση και αναπαραγωγή των πελαργών.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσκεψη στο Κέντρο Ενημέρωσης στον Πόρο, δακτυλιώσεις, ξεναγήσεις, δημιουργική απασχόληση και κατασκευές, διαγωνισμό φωτογραφίας, δρώμενα και λαϊκή παράδοση, ποδηλατοδρομία, επιστημονική διερεύνηση και παραδοσιακό γλέντι με σημείο αναφοράς τους πελαργούς και τόπο διεξαγωγής τον Πόρο.



Φωτογραφία: Eva Stets            
            πηγή: http://www.alexpolisonline.com/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου