Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Παγκόσμια διάκριση για την ZOINOS WINERY

 
 
Διπλή βράβευση για την Ντεμπίνα και την ZOINOS WINERY στον μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό οίνων Decanter World Wine Awards 2016. Ασημένιο μετάλλιο για το βιολογικής καλλιέργειας ΕΠΙΛΟΓΕΣ, (λευκός ξηρός οίνος ΠΟΠ, Ντεμπίνα 100%) και Χάλκινο για τον ξεναγό του Ηπειρωτικού αμπελώνα, ΖΙΤΣΑ CLASSICO (λευκός ξηρός οίνος ΠΟΠ, Ντεμπίνα 100%).

Η βράβευση αυτή επισφραγίζει την επί δεκαετίες προσπάθεια της ZOINOS WINERY να αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ντόπιες ποικιλίες, Ντεμπίνα, Βλάχικο και Μπεκάρι, που καλλιεργούνται στην Ήπειρο με επίκεντρο την Ζίτσα.

Η παράδοση και το μεράκι σε συνδυασμό με την σύγχρονη οινοποίηση είναι τα εφόδια της ZOINOS WINERY που σε συνεργασία με τους παραγωγούς της περιοχής, καλλιεργούν και οινοποιούν οίνους και αποστάγματα με ιδιαίτερα αρώματα και χαρακτηριστικά, που κάνουν κάθε ουρανίσκο… να ταξιδεύει στα Ηπειρωτικά και Ζιτσιώτικα τοπία.

Πιστεύουμε πάντα ότι πίσω από ένα καλό κρασί κρύβεται ένα πολύ καλό σταφύλι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι λίγους μήνες νωρίτερα το Ηπειρωτικό Παλαιωμένο Τσίπουρο της ZOINOS WINERY βραβεύτηκε στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης με το ασημένιο μετάλλιο.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου