Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

1997-2017: 20 Χρόνια Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Έβρου!


1997-2017: 20 Χρόνια Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Έβρου!    Με ενθουσιασμό και συγκίνηση γιορτάσαμε τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, τα είκοσι χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Πληροφόρησης Δέλτα Έβρου (από το Σεπτέμβριο του 1997 έως και σήμερα).
 
Η εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πληροφόρησης και την έναρξή της κήρυξε ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου, κος Αθανασιάδης Ανδρέας, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και παράλληλα ευχαρίστησε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες που συνεργάζονται με το Φορέα, για τη βοήθεια και υποστήριξη που προσφέρουν σε όσες δράσεις υλοποιούνται και αφορούν την προστασία, διαχείριση και ανάδειξη του υγροτόπου.
 
Στη συνέχεια έγινε απολογισμός και αξιολόγηση του έργου του Κέντρου Πληροφόρησης τα είκοσι αυτά χρόνια, από τη συντονίστρια του Φορέα Διαχείρισης κα Μακρυγιάννη Ελένη. Ο κος Κατσαδωράκης Γιώργος, Βιολόγος, Μέλος του ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης, εκπρόσωπος του WWFΕλλάς, μίλησε για το συνολικό πλαίσιο διαχείρισης του Δέλτα Έβρου και για το τι Δέλτα Έβρου θέλουμε στο μέλλον.
 
Τέλος, βραβεύτηκαν οι άνθρωποι που έβαλαν τα «θεμέλια» της λειτουργίας του Κέντρου Πληροφόρησης, με την υπογραφή της «Προγραμματικής Σύμβασης για την Προστασία και Ανάδειξη του Δέλτα Έβρου» το 1997.


πηγή: http://www.evros-delta.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου