Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Το οινοποιείο UNDURRAGA αναδείχτηκε οινοποιείο της χρονιάς στη Χιλή






Το βραβείο ανακοινώθηκε στο 20ο ετήσιο Gala του Κρασιού της Χιλής. Το Undurraga που ιδρύθηκε το 1885, βρίσκεται στην Talagante, στην καρδιά της κοιλάδας Maipo, η οποία είναι μόλις πάνω από 20 μίλια έξω από το Σαντιάγο.
Ο Ernesto Müller, Γενικός Διευθυντής της Grupos Vinos del Pacífico, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που αναδείχθηκε Οινοποιείο της Χρονιάς, επειδή είναι το πιο σημαντικό βραβείο από τη ίδια τη βιομηχανία οίνου δηλαδή, από τους συναδέλφους μας. «Το επίτευγμα αυτό οφείλεται στην εστίασή μας για την παραγωγή οίνων ποιότητας, τη συνεχή καινοτομία μας και τη σημαντική συμβολή που έχουμε κάνει στην κατηγορία των αφρωδών κρασιών. Το έργο που έχουμε κάνει στην διάρκεια των τελευταίων ετών έχει οδηγήσει σε εκθετική αύξηση στην ποιότητα των κρασιών μας και στη διεθνή αναγνώριση που έχουν λάβει. »
Εκτός του ότι παράγει μια σειρά από κρασιά όπως Cabernet Sauvignon, Chardonnay και Pinot Noir, το Undurraga είναι επίσης παραγωγός και αφρώδους οίνου.
 
Ένα από τα στοιχεία που οδήγησαν το οινοποιείο Undurraga να ονομαστεί Οινοποιείο της Χρονιάς στη Χιλή ήταν η ανάπτυξη του αφρώδους οίνου της Χιλής. Η Ένωση είπε ότι το Undurraga ήταν, «ο κύριος συντελεστής για την εκθετική αύξηση της κατανάλωσης των αφρωδών οίνων στη Χιλή, φέρνοντας την κατηγορία του κρασιού πιο κοντά στον καταναλωτή μέσω της εκστρατείας «Sparkling People».
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου