Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Αναβλήθηκε για το Δεκέμβριο το φεστιβάλ Πελοποννησιακών προϊόντων στην πλατεία Κλαυθμώνος

                  

 
 
 
Μετά το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρώτο φεστιβάλ παραδοσιακών προϊόντων και γεύσεων της Πελοποννήσου στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα, αφού η διοργάνωση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα και μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου πήρε αναβολή.
Οι ακριβείς λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο λόγος της αναβολής και της μετάθεσης της διοργάνωσης, λίγες μέρες αργότερα, οφείλεται στο γεγονός ότι πλησιάζουν οι γιορτές και θεωρείται ότι θα είναι καλύτερη η περίοδος για τους παραγωγούς και όσους θα συμμετάσχουν στην έκθεση και ο κόσμος θα είναι περισσότερος ενώ και το κλίμα θα είναι πιο γιορτινό σε μία πόλη στολισμένη.
Να σημειώσουμε πως το πρώτο φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από τα επιμελητήρια της Πελοποννήσου (και της Ηλείας και Αχαΐας) και την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστούν τόσο τα τοπικά προϊόντα όσο και το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου ως γεωγραφικής περιφέρειας, ενώ στο πλαίσιο του φεστιβάλ, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα είχαν ειπωθεί για την αρχική διοργάνωση, θα περιλαμβάνονταν και διάφορες επιμέρους εκδηλώσεις, ενώ όσοι συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να πουλήσουν τα προϊόντά τους.
Η Περιφέρεια είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή, ενώ και τα εγκαίνια θα γίνουν από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη....
Αναμένουμε ενημέρωση για τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής του φεστιβάλ...
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου