Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Βόλος. Πεντακόσιοι τόνοι σκουπιδιών απομακρύνθηκαν από τη Νέα Ιωνία

 
 


 
Σχεδόν πεντακόσιοι τόνοι σκουπιδιών απομακρύνθηκαν μέχρι και σήμερα το μεσημέρι από τους δρόμους της Ν. Ιωνίας, ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να γίνει καθαρισμός σε σημεία που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Χαράλαμπο Ταμπάζη, σήμερα Παρασκευή, όπως και χθες έγινε αποκομιδή των απορριμμάτων στη Ν. Ιωνία με δύο απορριμματοφόρα, δύο φορτηγά και δύο τσαπάκια, όπως προχθές. Όπως ανέφερε, από την Τρίτη μέχρι και σήμερα, με αναδιάταξη προσωπικού κυρίως από τη Δ.Ε. Βόλου, απομακρύνθηκαν περίπου 450-500 τόνοι σκουπιδιών από τη Ν. Ιωνία.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας χαρακτήρισε καλύτερη την κατάσταση απ’ ότι της προηγούμενες ημέρες, αλλά ανέφερε ότι υπάρχουν και σημεία που δεν έγινε αποκομιδή, κυρίως σε στενούς δρόμους, που δεν χωρούν τα απορριμματοφόρα. Εκεί, τονισε, θα μπει μικρό απορριμματοφόρο, τις επόμενες μέρες.
«Αν αύριο οι εργαζόμενοι εργαστούν και συνεχιστεί η απομάκρυνση των απορριμμάτων από τη Ν. Ιωνία, μέχρι την Κυριακή θα έχει γίνει αποκομιδή του 80% του συνόλου των σκουπιδιών», εκτίμησε ο κ. Τσαμπάζης.

Αύριο Σάββατο με αναδιάταξη του μηχανολογικού εξοπλισμού και προσωπικού θα γίνει αποκομιδή από σημεία της Δ.Ε. Αρτέμιδας, που δεν έχει γίνει αποκομιδή εδώ και μια εβδομάδα (στενοί δρόμοι, γειτονιές κλπ.), ενώ απομακρύνθηκε ήδη η μεγάλη εστία σκουπιδιών στο κοιμητήριο Άνω Λεχωνίων, ανέφερε ο κ. Τσαμπάζης.

Τέλος, για την Αγριά τόνισε ότι οι κεντρικές αρτηρίες έχουν καθαρίσει και υπάρχει το πρόβλημα σε περιοχές εκτός κέντρου, τις τελευταίες ημέρες. Θα γίνει προγραμματισμός την επόμενη εβδομάδα για να καθαριστούν και όσα σημεία δεν έγινε αποκομιδή.
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου