Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Έρχεται η ανακύκλωση της...γόπας!Έρχεται η ανακύκλωση της...γόπας!Έρχεται η ανακύκλωση της γόπας στην Αμερική από μεγάλη καπνοβιομηχανία, σε συνεργασία με μικρότερες του κλάδου.
Συγκεκριμένα, ένα μεγάλο πρόγραμμα ανακύκλωσης ξεκινά από την μεγάλη εταιρεία Reynolds American Inc. και η New Mexico-based Santa Fe Natural Tobacco co, σε συνεργασία με την TerraCycle Inc. ενώνουν τις δυνάμεις τους για το νέο αυτό πρόγραμμα.
 
«Δεν χρειάζεται να πάμε και πολύ μακριά για να καταλάβουμε ότι πολλοί καπνιστές μολύνουν το περιβάλλον με τις γόπες τους» παραδέχτηκε η Santa Fe's head of sales and marketing, Cressida Lozano.
Επίσης σύμφωνα με την ίδια, το κόστος που θα διαθέσει η εταιρεία, πρόκειται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Οι εταιρείες για το πρόγραμμα τους, προτείνουν σε νέους και νέες άνω των 21 ετών αλλά και σε εταιρείες, να μαζέψουν τις γόπες τους και να τις στείλουν στο TerraCycle.

Μόλις ο οργανισμός τις λάβει θα στείλει άμεσα μια δωρεά στη μη κερδοσκοπική οργάνωση Keep America Beautiful. Κι έτσι μ' ένα σπάρο δυο τριγώνια! Ανακύκλωση και φιλανθρωπία, δυο σε ένα.
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου