Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Καταγγελία φιλοζωικής Κομοτηνής




Το βράδυ της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου 2012, μπροστά στο περίπτερο της Παλιάς Νομικής του ΔΠΘ στην Κομοτηνή, ένα σκυλάκι, ο Μίλτος, έχασε την ζωή του, καθώς κάποιοι «ευσυνείδητοι πολίτες» το σκότωσαν με φόλα! Ένα μικρό σκυλάκι που το μόνο του «έγκλημα», ήταν ότι έκανε βόλτες αμέριμνο και χαρούμενο στους δρόμους της πόλης.


Τα μέλη της Φιλοζωικής Κομοτηνής, έσπευσαν στον χώρο, δώσανε στο σκυλί ατροπίνες και εμετικά, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να συνέλθει. Αμέσως μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο όπου του τοποθετήθηκε ορός, αλλά το σκυλί δεν τα κατάφερε κι έχασε την μάχη. Την ίδια ώρα μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο, έχοντας φάει φόλα, ακόμα ένα μικρό σκυλάκι το οποίο βρέθηκε στον ίδιο χώρο και το οποίο είχε κι αυτό την ίδια τύχη.

Η Φιλοζωική Κομοτηνής, καταδικάζει τις δολοφονίες αυτές και επικυρρήσει τον ή τους δολοφόνους με το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ!!! Όποιος άκουσε ή είδε κάτι μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο μας στο 6944-620973 begin_of_the_skype_highlighting 6944-620973 end_of_the_skype_highlighting. Η σιωπή είναι συνενοχή.
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου