Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Οι «φτερωτοί κτηνίατροι» στα Γρεβενά !!!

 
 
Η Eθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 17-18 Δεκεμβρίου στα Γρεβενά οπού σε συνεργασία με τη Φιλοζωική Ομάδα και τον Δήμο Γρεβενών πραγματοποίησαν 37 στειρώσεις αδέσποτων σκύλων, στο ιατρείο του Καταφυγίου του Δήμου Γρεβενών.

Στο χώρο βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών Κώστας Νικολακόπουλος όπου ευχαρίστησε τον Δικηγόρο Ανδρέα Πάτση και όλους όσους συμβάλουν στην προσπάθεια των ανθρώπων της Φιλοζωικής.

Η Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας (ΕΔΚΕ) δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2012 από Έλληνες Εθελοντές Κτηνιάτρους που εργάζονται αμισθί και όσοι από σας επιθυμούν, μπορούν να στηρίξουν την προσπάθεια τους να βοηθήσουν τα ζώα, στέλνοντας μήνυμα στο 54574 γράφοντας τη λέξη ΕΔΚΕ (Ελληνικά ή Λατινικά) με χρέωση 2,48 ευρώ, η μέσω pay pal στους λογαριασμούς της ΕΔΚΕ.

Η φιλοζωική ομάδα Γρεβενών εδώ και 3 περίπου χρόνια δίνει το δικό της αγώνα με την συνεργασία των πολιτών και του Δήμου για την προστασία και ευζωία των αδέσποτων της πόλης. Σε αυτά τα 3 χρόνια εκτός από φαρμακευτική βοήθεια, εμβολιασμούς και σίτιση έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει στειρώσεις στο καταφύγιο και σε αδέσποτα της πόλης για τη μείωση του πληθυσμού.
 
Όποιος θέλει να βοηθήσει στο έργο τους, μπορεί με μια μικρή συνδρομή των 10 ευρω ανά εξάμηνο να συμβάλλει ενεργά στην προσπάθεια!!
 
Οι φίλοι της ομάδας που ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω της σελίδας της φιλοζωικής ή στα τηλέφωνα 6947 896480,6934 006808.


πηγή: http://greveniotis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου