Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Επαφές για την ανάδειξη και προώθηση των μονοπατιών της Ύδρας

 
Επαφές για την ανάδειξη και προώθηση των μονοπατιών της Ύδρας
 
Στην ανάδειξη και προώθηση των μονοπατιών του νησιού μας έχει στοχεύσει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ύδρας (ΚΕΔΥ), με σκοπό την ανάπτυξη του πεζοπορικού ενδιαφέροντος. Η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΥ, Κατερίνα Μαραγκού έχει ήδη επαφές με γνώστες του είδους, προκειμένου να κινηθεί ο τομέας του πεζοπορικού τουρισμού τόσο στην Ελλάδα όσο και να διαφημιστεί στο Εξωτερικό καθώς επίσης να αναπτυχθεί καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.
 
Να σημείωσουμε εδώ, ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε την πρωτοβουλία του σχεδιασμού και της ανάπτυξης για 4 προτεινόμενες διαδρομές για πεζοπορία, και είχε προβεί στην ανάλογη σήμανση με καλαίσθητες πινακίδες στα μονοπάτια αλλά και την τοποθέτηση κεντρικής ταμπέλας στην παραλία του νησιού, προκειμένου να διευκολύνονται οι περιπατητές. Παράλληλα είχε εκδοθεί πολυσέλιδος οδηγός για τα μονοπάτια.

Καλή επιτυχία στο έργο της προώθησης του πεζοπορικού τουρισμού. Η φύση, η άγρια ομορφιά της Ύδρας και ταυτόχρονα η θαλασσινή της όψη και η υπέροχη θέα, σίγουρα θα ανταμείψει πλουσιοπάροχα τους πεζοπόρους που θα την επισκεφτούν.



πηγή: http://fonitisydras.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου