Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Νέα προϊόντα ετοιμάζει η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ για το 2017


Νέα προϊόντα ετοιμάζει η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ για το 2017Η Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, λανσάροντας στην ελληνική αγορά το Χαλούμι ΔΩΔΩΝΗ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
 
Το νέο τυρί ήρθε να προστεθεί στην οικογένεια των προϊόντων της εταιρείας, στην οποία προσφάτως εντάχθηκε και το νέο ημίσκληρο πλήρες και light τυρί «ΤουΤοστ» ΔΩΔΩΝΗ, από 100% ελληνικό πρόβειο και αγελαδινό γάλα.
 
Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης δήλωσε: «Στη ΔΩΔΩΝΗ, στόχος μας είναι να διευρύνουμε διαρκώς το προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο και να το εμπλουτίζουμε με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και πλούσιας γεύσης, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των σύγχρονων Ελλήνων και διεθνών καταναλωτών».
 
Πιστή στο όραμά της για παροχή των καλύτερων γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, το 2017 η ΔΩΔΩΝΗ θα συνεχίσει να εμπλουτίζει ακόμα πιο δυναμικά τις κατηγορίες των προϊόντων της, προσφέροντας περισσότερες επιλογές αγνών γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την υψηλή θρεπτική αξία και την αγνή τους γεύση, τη Γεύση του Καλού.


πηγή: http://www.paseges.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου