Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Ύδρα. Σε καλλωπισμό του εξωτερικού χώρου του γηπέδου προέβη η "Υδραϊκή Κιβωτός"

 
Σε καλλωπισμό του εξωτερικού χώρου του γηπέδου προέβη η "Υδραϊκή Κιβωτός"
 
Μια εξαιρετική πρωτοβουλία ανέλαβε και έφερε εις πέρας το φιλοζωικό σωματείο «Υδραϊκή Κιβωτός». Σήμερα τοποθετήθηκε εξωτερικά του χώρου του γηπέδου, μεγάλος αριθμός αρωματικών φυτών (δεντρολίβανα), κηπευτικό χώμα, καθαρίστηκε η περιοχή, ποτίστηκαν τα φυτά, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί ο καλλωπισμός σε λίγες μέρες με την τοποθέτηση τριών μεγάλων φυτών (κοράλια).

Επίσης θα τοποθετηθεί ειδική κατασκευή, πίσω από τα μεγάλα φυτά, όπου θα μπορούν οι γάτες να έχουν νερό και φαγητό. Το κόστος καλύφθηκε αποκλειστικά από την «Υδραϊκή Κιβωτό», από δωρεά ατόμου που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του.

Στο όλο εγχείρημα βοήθησαν για τη μεταφορά των φυτών, εθελοντές της «Υδραϊκής Κιβωτού» αλλά και ο Δήμος Ύδρας με την παροχή αυτοκινήτου και τη συμβολή του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γρηγόρη Κοτρομάγια.

Η «Υδραϊκή Κιβωτός» παρακαλεί θερμά να διατηρηθεί ο χώρος καθαρός, να δίνεται στις γάτες -αυστηρά- ξηρά τροφή, αλλά και να μην εγκαταλείπουν εκεί οι ιδιώτες, γατάκια που δεν τα κρατούν στο σπίτι τους. Σε κάθε περίπτωση πάντως η «Υδραϊκή Κιβωτός» δυο φορές τον χρόνο έχει εντάξει πρόγραμμα στειρώσεων για την αποφυγή του ως άνω φαινομένου αλλά και τον έλεγχο του υπερπληθυσμού των γατών.
 
Θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία της «Υδραϊκής Κιβωτού», στον Πρόεδρο Αργύρη Καλαματιανάκη και τα μέλη του σωματείου. Η πράξη τους αυτή είναι εθελοντική και υποδειγματική. Καλό είναι να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλους. Άλλωστε όλοι μαζί μπορούμε, να βοηθήσουμε στην καθαριότητα, τον καλλωπισμό και κυρίως να συνηθίσουμε και εμείς οι ίδιοι να κρατάμε τους δημόσιους χώρους πεντακάθαρους.


πηγή: http://fonitisydras.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου