Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Πάτρα. Μεταμέλεια έδειξαν οι καταστηματάρχες


 


Μεταμέλεια έδειξαν οι καταστηματάρχες
 
 
 
 
 
Συνεδρίασε σήμερα το πρωί η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πατρέων με τον Σύλλογο εστίασης και αναψυχής, αλλά και με καταστηματάρχες επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος με θέμα την ανάκληση ή μη των αδειών των καταστημάτων που εντοπίστηκαν από κλιμάκια του Δήμου να παρανομούν έχοντας τραπέζια και κατασκευές που βρίσκονται σε πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Αντιπροέδρου των καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής κ. Κοτοπούλη, επικράτησε η λογική και δεν θα αφαιρεθούν τελικά οι 11 άδειες λειτουργίας καταστημάτων. Οι επιχειρηματίες υποσχέθηκαν ότι θα λειτουργούν σύμφωνα με την νομοθεσία δείχνοντας έτσι μεταμέλεια.
Ο κ. Κοτοπούλης είπε: «Δεν συμφωνούμε με την παραβατικότητα ορισμένων συναδέλφων. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμορφωθούν, δεν είναι εποχή να κλείνουν καταστήματα και να μένει κόσμος άνεργος. Πρέπει όλοι οι καταστηματάρχες να σεβαστούν τους πεζούς, τις γυναίκες με τα καροτσάκια και τα άτομα με ειδικές ανάγκες των οποίων η ελεύθερη διέλευση στα πεζοδρόμια εμποδίζεται από τραπέζια καταστημάτων».
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου