Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Σκυλάκι έτρεξε 1.800 χιλιόμετρα ακολουθώντας αγώνα ποδηλασίαςΗ σκυλίτσα ακολούθησε τους ποδηλάτες επειδή τη βρήκαν στο δρόμο πεινασμένη και της έδωσαν φαγητόΗ σκυλίτσα ακολούθησε τους ποδηλάτες επειδή τη βρήκαν στο δρόμο πεινασμένη και της έδωσαν φαγητό
Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία μιας μικρόσωμης σκυλίτσας από την Κίνα, η οποία δίνει μαθήματα ευγνωμοσύνης. Η μικρή Xiao Sa τριγυρνούσε πεινασμένη στους δρόμους. Μια ομάδα ποδηλατών την είδε και σταμάτησε τον αγώνα ποδηλατοδρομίας για να της δώσει φαγητό. Από ευγνωμοσύνη προς τους ανθρώπους που την τάισαν, η μικρή σκυλίτσα ακολούθησε τους ποδηλάτες στον αγώνα για 24 μέρες.
Στην αρχή οι ποδηλάτες νόμιζαν πως το σκυλάκι τους ακολουθούσε για πλάκα, σύντομα όμως διαπίστωσαν ότι έτρεχε πίσω τους μέρα νύχτα.
Στο πλαίσιο των αγώνων, οι ποδηλάτες έτρεξαν 1.760 χιλιόμετρα και ανέβηκαν σε 10 βουνά με υψόμετρο άνω των 4.000 μέτρων.
«Πολλοί συμμετέχοντες κατέβηκαν από τα ποδήλατα σε κάποιες φάσεις του αγώνα και πήραν το λεωφορείο, όμως ο σκύλος τα κατάφερε», είπε ένας εκ των ποδηλατών.
Στις κατηφόρες οι ποδηλάτες ανέβαζαν το σκυλάκι στο πίσω μέρος του ποδηλάτου, καθώς ανέπτυσσαν μεγάλη ταχύτητα και ήταν αδύνατο να τους ακολουθήσει.
Μάλιστα ο ποδηλάτης που της έδωσε φαΐ, συγκινημένος από την καλοσύνη της σκυλίτσας αποφάσισε να την υιοθετήσει.πηγή: 24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου