Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ποδηλατοβόλτα από την Περιβαλλοντική Κίνηση Θάσου


 
 
Η Περιβαλλοντική Κίνηση Θάσου με τους πολιτιστικούς συλλόγους «Το Μεγάλο Καζαβίτι» και «Το Μικρό Καβαζίτι» αποφάσισαν να προχωρήσουν στη διοργάνωση μιας «Ποδηλατοβόλτας».

Καλούν την Κυριακή 27 Μαΐου 2012, στις 11 το πρωί, τους φίλους κάθε ηλικίας να συμμετέχουν σ’ αυτή την πρώτη διοργάνωση, που σκοπό έχει την ανάδειξη της χρήσης του ποδηλάτου σαν μέσου μετακίνησης, άθλησης και ψυχαγωγίας. Για τους συμμετέχοντες στο τέλος της όμορφης αυτής κυκλικής διαδρομής, μήκους περίπου 10 χιλιομέτρων, που θα ξεκινήσει και θα καταλήξει στο δασύλλιο του Πρίνου, θα κληρωθούν δώρα που παρέχουν χορηγοί της διοργάνωσης.


Η Περιβαλλοντική Κίνηση Θάσου ανακοινώνει: Θέλουμε να επισημάνουμε ότι τα τελευταία χρόνια εδώ στο νησί πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το ποδήλατο ως καθημερινό μέσο μετακίνησης και όλο και περισσότεροι επισκέπτες προτιμούν να ανακαλύψουν τον τόπο ή να αθληθούν ποδηλατώντας. Σ’ αυτό έχει συμβάλει σημαντικά και η διοργάνωση των ποδηλατικών αγώνων (Thassos MTB) που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο νησί. Η δημιουργία υποδομών, όπως πεζόδρομος-ποδηλατόδρομος, που θα συνδέει τους οικισμούς του νησιού, είναι αυτό που απαιτείται, για να δώσουμε ώθηση στη χρήση του ποδηλάτου από τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Περιμένουμε την ανταπόκριση του Δήμου και της Περιφέρειας στην κατεύθυνση αυτή.
 
 
πηγή: Κ-ΤΥΠΟΣ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου