Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Θεσσαλονίκη, Wine Plus - Τα κρασιά του Κρητικού αμπελώνα




Τα κρασιά του Κρητικού αμπελώνα
Στην επόμενη συνάντηση του Wine Club THESSALONIKI’96, την Τετάρτη 30 Μαΐου 2012 στο Excelsior Hotel
Στη λεβεντομάνα Κρήτη αξίζει ν’ αναζητήσουμε τις φυσικές ομορφιές και ν’ απολαύσουμε τις νοστιμιές της ξακουστής υγιεινής διατροφής της. Απαραίτητοι συνοδοί, τα κρητικά κρασιά.

Λευκά και ερυθρά, ξηρά και γλυκά από αυτόχθονες ποικιλίες: Βηλάνα, Κοτσιφάλι, Μαντηλαριά, Λιάτικο (που θεωρείται ότι καλλιεργείται εδώ από την αρχαιότητα), Ρωμέικο, Μοσχάτο, Δαφνί και Πλυτό, αλλά και ξενικές: Syrah, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Merlot.
Κρασιά με Ονομασία Προέλευσης: Αρχάνες, Πεζά...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου