Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Κυριακάτικη πράσινη γιορτή στο Φράγμα της Θέρμης


Κυριακάτικη πράσινη γιορτή στο Φράγμα της ΘέρμηςΜε στόχο την ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 27 Μαϊου, "πράσινη" γιορτή που διοργανώνουν...
εθελοντές Οικολογίας και Περιβάλλοντος του Δήμου Θέρμης, σε συνεργασία με περιβαλλοντικές οργανώσεις και σχολεία της περιοχής, στο Φράγμα της Θέρμης, στο περιβαλλοντικό πάρκο του συνδέσμου ΟΤΑ. Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ, μικροί και μεγάλοι μπορούν να παρακολουθήσουν θεατρικά δρώμενα των νηπιαγωγείων και των δημοτικών.
Το μεσημέρι μάλιστα θα προβληθούν ταινίες μικρού μήκους από ομάδες παιδιών στα πλαίσια των περιβαλλοντικών εργασιών, ταινίες για την κομποστοποίηση, σποτάκια με θέμα save the planet, ταινία με το μεγάλο κατόρθωμα του Ελληνα πρωταθλητή Κανέλλου Κανελόπουλου που πριν από 24 χρόνια πέταξε με ειδικό αεροπλάνο ποδηλατώντας από την Κρήτη στη Σαντορίνη και πολλά άλλα.
Επιπλέον, το απόγευμα θα ξεκινήσει μια ποδηλατάδα στους ήσυχους δρόμους γύρω από το πάρκο, ενώ το βράδυ όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη Σελήνη, τον Κρόνο, την Αφροδίτη και άλλα αστέρια με τα τηλεσκόπια του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου