Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Η συμφωνία παραγωγών τσάι του βουνού με τη Ζυθοποιία Μακεδονίας - Θράκης έφερε αποτελέσματα«Εντός έδρας», στην Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2012» στην Κομοτηνή, έγινε το λανσάρισμα του Ice Tea Tuvunu από τη Ζυθοποιία Μακεδονίας - Θράκης, η οποία έχει την έδρα της στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής και παράγει την γνωστή μας μπύρα Βεργίνα.

Το Κρύο Τσάι του βουνού με μέλι και λεμόνι, αποτελεί παγκόσμια πατέντα που έχει κατοχυρώσει η εταιρεία. Παρών στην επίσημη πρώτη για το «Tuvunu» ήταν ο πρόεδρος της εταιρείας Δημήτρης Πολιτόπουλος, ο οποίος... σημείωσε ότι το προϊόν απευθύνεται και στη διεθνή αγορά και μάλιστα έχουν κλειστεί ήδη συμφωνίες σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

Έναυσμα για τη νέα παραγωγική προσπάθεια ήταν, όπως είπε, το γεγονός ότι το γνωστό σε όλους τους Έλληνες τσάι του βουνού δεν είχε χρησιμοποιηθεί εμπορικά μέχρι σήμερα. Ωστόσο, όλοι οι Έλληνες έχουν γευτεί το σπιτικό τσάι του βουνού και η «Ζυθοποιία Μακεδονίας - Θράκης» τους δίνει την δυνατότητα να το απολαύσουν παγωμένο.

Η προετοιμασία του προϊόντος ξεκίνησε πριν δύο χρόνια, όταν η εταιρεία έκλεισε συμφωνία με παραγωγούς της οροσειράς της Ροδόπης για καλλιέργεια της συγκεκριμένης ποικιλίας τσαγιού, αλλά και με τη δημιουργία αποθηκευτικών χώρων για το προϊόν, ενώ το όλο concept έρχεται να απαντήσει στην αναγκαιότητα η Ελλάδα να παράγει, και στη συγκεκριμένη περίπτωση, μεταποιώντας παραδοσιακά προϊόντα της ελληνικής γης.

«Tuvunu» λοιπόν και στην υγειά μας, δροσιστικά, εύγευστα, υγιεινά και πρωτίστως, παραδοσιακά ελληνικά.
πηγή: http://alexpolisonline.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου