Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για Απεντομώσεις- Μυοκτονίες- Απολυμάνσεις στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον: Από τη Θεωρία στην Πράξη


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ
Βόλος, 12 Μαρτίου 2012
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ:
‘’ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ- ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ’’




Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας πρόκειται να πραγματοποιήσουν αυτοχρηματοδοτούμενο εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Απεντομώσεις- Μυοκτονίες- Απολυμάνσεις στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον: από τη Θεωρία στην Πράξη», την Παρασκευή /Σάββατο /Κυριακή, 11, 12 και 13 Μαΐου 2012 στην Αθήνα. Εκπαιδευτές στο ως άνω σεμινάριο θα είναι Πανεπιστημιακοί Καθηγητές, στελέχη Υπουργείων & Ερευνητικών Ιδρυμάτων και αναγνωρισμένοι Ειδικοί Επιστήμονες του κλάδου .
Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο που δραστηριοποιείται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στα υπόψη αντικείμενα (γεωπόνοι, χημικοί, χημικοί μηχανικοί, τεχνολόγοι γεωπονίας, επόπτες δημόσιας υγείας κα). Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στις εφαρμογές και στην επαγγελματική ενημέρωση των εκπαιδευομένων. Τα αντικείμενα του σεμιναρίου σχετίζονται:

  • Με την αντιμετώπιση όλων των κατηγοριών των ζωικών εχθρών στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον (έντομα, ακάρεα, τρωκτικά κα)
  • Τη νομοθεσία που διέπει τις απεντομώσεις, τις μυοκτονίες και τις απολυμάνσεις
  • Την αντιμετώπιση των κυριοτέρων εντομολογικών εχθρών στο αστικό πράσινο
  • Την πρακτική εφαρμογή πάνω σε νέες μεθόδους αντιμετώπισης ζωικών εχθρών σε κατοικημένους χώρους


Το σεμινάριο, διάρκειας 26 ωρών, θα πραγματοποιηθεί στην Βίλλα Γ. Δροσίνη στο Κέντρο της Κηφισιάς (Αγ. Θεοδώρων & Κυριακού Διομήδους). Στους εκπαιδευόμενους θα χορηγηθεί έντυπο και ψηφιακό υλικό καθώς και βεβαίωση επιτυχούς συμμετοχής στο σεμινάριο.
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 2421093195, 6944780123 και στο e-mail: seminaria.apentomoseon@gmail.com



Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Σεμιναρίου
Χρήστος Αθανασίου
Επίκουρος Καθηγητής Εντομολογίας
Εργαστήριο Εντομολογίας και Γεωργικής Ζωολογίας
Τμήμα Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας


πηγή: http://geovolos.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου