Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Βροχερός ο καιρός σήμερα



Βροχερός ο καιρός την Τετάρτη

 
Άστατος αναμενέται να είναι ο καιρός σήμερα.
Τις απογευματινές ώρες αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά θαλασσιά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες κα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6, στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.


πηγή: http://www.tsantiri.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου