Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Προώθηση της Τήνου στη ρωσική αγορά



Στο πλαίσιο προβολής της Τήνου στη ρωσική αγορά, τα μέλη της ομάδας προώθησης του DISCOVER GREECE Business Travel Channel, σε συνεργασία με τον Εμπορικό σύλλογο Τήνου και με αφορμή την φετινή «Γιορτή Αγκινάρας 2012» θα επισκεφτούν το νησί για τηλεοπτικά γυρίσματα. Σκοπός μας είναι να καταγραφούν οι φυσικές ομορφιές και οι τουριστικές υπηρεσίες του νησιού ώστε να προβληθεί η Τήνος σε όλες τις ρωσόφωνες χώρες και να πληροφορηθεί αναλυτικότερα ο ρώσος ταξιδιώτης από τον Web Οδηγό www.discovergreece.ru για τις υποδομές και τα πλεονεκτήματα της περιοχής.

Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα και ιδιαίτερα τα ελληνικά νησιά αρχίζουν να βρίσκονται μεταξύ των αγαπημένων προτιμήσεων των Ρώσων τουριστών αποτελώντας τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στη Μεσόγειο. Η Τήνος είναι ο προορισμός με τη λαμπερή κυκλαδίτικη ομορφιά, ιδανική για ατομικές ή οικογενειακές διακοπές και με εύκολη πρόσβαση.Το νησί εκτός από το έντονο θρησκευτικό ενδιαφέρον του, προσφέρει την κυκλαδική τέχνη (μαρμαροτεχνική, περιστερώνες), παράδοση και πολιτισμό, φυσικές ομορφιές και παραδοσιακά χωριά που γοητεύουν και αιχμαλωτίζουν τα βλέμματα των επισκεπτών. Ακόμη μια ξεχωριστή φιλοξενία που περνά μέσα από τα τοπικά προϊόντα και την πλούσια και γευστική κουζίνα της. Για να υποστηριχθεί η προσπάθεια της προώθησης, βρισκόμαστε στη διάθεση όλων όσων ενδιαφέρονται πως να διεισδύσουν την επιχείρησή τους στην καινούρια ευκατάστατη αγορά, η οποία μέχρι το 2030 υπόσχεται να είναι η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη της Ευρώπης!
 
INFO: Το DISCOVER GREECE Business Travel Channel είναι το ρωσόφωνο και αγγλόφωνο επαγγελματικό και τουριστικό δίκτυο (τηλεόραση & internet) μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας. Το DISCOVER GREECE ανοίγει την πόρτα στην αγορά της Ρωσίας διαφημίζοντας «το ελληνικό προϊόν» απευθείας στο Ρώσο επιχειρηματία και καταναλωτή. Στόχος του είναι να προβάλλει την Ελλάδα, τον τουρισμό και τον πολιτισμό της καθώς και τις ελληνικές εταιρίες κάθε εμπορικού ενδιαφέροντος, στη ρωσική επικράτεια στη μητρική τους γλώσσα, βοηθώντας τους επιχειρηματίες να αποκτήσουν καινούριους συνεργάτες και πελάτες από τη Ρωσία και τις Ρωσόφωνες χώρες.

 
Πληροφορίες
Εμπορικός Σύλλογος Τήνου
Πρόεδρος: Τσιμέκης Ανδρέας
Τηλ: 6945 106363 - 22830 29126
Γενική Γραμματέας: Κολλάρου Λουκία Τηλ: 6947 522471 – 22830 23102
 
 
 
 
Με εκτίμηση,
Για το Discover Greece Business Travel Channel
Αλέξανδρος Τσίκουρας
Αναστασία Στεγαντσόβα
Internet TV – IP TV - TV production
Α: Ios Island - Cyclades, TK. 840 01 - GREECE
B: Doukissis Plakentias 71 – Ambelokipi -Athens TK. 11523
Tel:
+ 30 213 00 68950, Fax: 700 700 2047 Mobile: +30 6947 437 337
www.discovergreece.ru, E-mail: info@discovergreece.ru
Discover Greece LIVE: http://www.discovergreece.ru/onlinetv
 
 
 
 
πηγή: http://www.tiniaki.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου