Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Επιτυχημένη παρουσία της Ηπείρου στην Grecka Panorama στη Βαρσοβία

 
 
Ηπειρώτες παραγωγοί και μεταποιητές είχαν την ευκαιρία να επιδείξουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε μια νέα δυναμική αγορά και οι επισκέπτες να δοκιμάσουν τα ποιοτικά Ηπειρώτικα προϊόντα και την Ηπειρώτικη γαστρονομία
 
Η 3η διοργάνωση της GRECKA PANORAMA και της 2ης GREEK FOOD SHOW, της μοναδικής αποκλειστικής έκθεση για την Ελλάδα, τον τουρισμό, τον πολιτισμό και την γαστρονομία της από το 2015, άνοιξε και φέτος τις πόρτες της για το κοινό στις 2-3 Δεκεμβρίου 2017, στο μεγάλο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας PGE Narodowy.
 
 
Και φέτος πραγματοποιήθηκαν πλούσιες εκδηλώσεις και events που ενθουσίασαν τους Πολωνούς επισκέπτες και έκαναν την καρδιά της Ελλάδας να χτυπά δυνατά στο κέντρο της Πολωνίας!
Πολύ επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Περιφέρειας Ηπείρου στην έκθεση, όπου αφενός Ηπειρώτες παραγωγοί και μεταποιητές είχαν την ευκαιρία να επιδείξουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε μια νέα δυναμική αγορά και αφετέρου δόθηκε η δυνατότητα στους πολυάριθμους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή και να δοκιμάσουν τα ποιοτικά Ηπειρώτικα προϊόντα και την Ηπειρώτικη γαστρονομία.
 
Εκεί βρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας Βασίλης Ψαθάς, ο οποίος ανήρτησε τις παρακάτω φωτογραφίες στο προφίλ του στο Facebook.


πηγή: http://tilevoasartas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου