Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Ιωάννινα. Βελτίωση του συστήματος ανακύκλωσης στην Κόνιτσα


Η ανακύκλωση στον ΠύργοΜία από τις βασικές προτεραιότητες του Δήμου Κόνιτσας είναι η καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης με παράλληλη ενδυνάμωση της συνήθειας της ανακύκλωσης.
 
Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, η Διοίκηση του Δήμου αναβαθμίζοντας τη συνεργασία της με την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης και προβάλλοντας πειστικά τις προθέσεις για ποιοτική και ποσοτική επαύξηση των αποτελεσμάτων του συστήματος Μπλε Κάδων, ζήτησε και πέτυχε τη δωρεάν παραχώρηση ενός καινούριου οχήματος και τη χορήγηση ογδόντα Μπλε Κάδων.
 
Στις 6 Ιουνίου υπεγράφη από τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Ζ. Παπασπύρου και τον κ. Ιωάννη Ραζή, νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας, συμβόλαιο δωρεάς απορριμματοφόρου φορτηγού οχήματος, εργοστασίου κατασκευής IVECO SpA, τύπου κατασκευής IG160E2CA και ήδη βρίσκεται στη διάθεση του Δήμου, όπως και ογδόντα μπλε κάδοι. Επόμενη επιδίωξη του Δήμου είναι η προμήθεια δύο καινούριων απορριμματοφόρων, ώστε να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες του Δήμου, να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων του και να επιτευχθεί σημαντική μείωση της δαπάνης συντήρησης των μέσων.


πηγή: http://www.artinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου