Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Ελληνοβελγική πρωτοβουλία για την προώθηση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου

 
Ελληνοβελγική πρωτοβουλία για την προώθηση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδουA Discovering Network, μία μη κερδοσκοπική οργάνωση με έδρα το Βέλγιο, παρουσιάζει το σπoτ: FIND THE GREEK IN ME, το οποίο είναι αφιερωμένο στο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο.

Δείτε, διαδώστε και μεταδώστε το. Βάλτε το σπότ στη ζωή σας για μία μέρα: https://www.youtube.com/watch?v=sKXwlGls1-o
Για το σπoτ συνεργάστηκαν Έλληνες και Βέλγοι. Αποτελεί μία παραγωγή που μπορεί να μεταδoθεί σε πολλές χώρες. Με συντελεστές τους: Γιάννη Αμπατζή-Σκηνοθέτη, Μήτσο Μαβρίδη-Μοντάζ, Χριστόφορο Γεωργούτσο- φώτο και λήψη βίντεο, Ιωάννη Σαρρή-επιλογή μουσικής επένδυσης, Κατερίνα Τσιχλάκη και Θίσβη Εκμεκτζόγλου-μέλη της οργάνωσης
 
 
Σχετικά με το δίκτυο «A discovering Network»
 
Το δίκτυο A Discovering Network asbl (ADN) είναι ένα μη κερδοσκοπικό δίκτυο πολιτών που στηρίζεται χάρη στην εθελοντική συμμετοχή και στοχεύει στην προώθηση του πολιτισμού, της διατροφής, της γαστρονομίας και των ντόπιων μεσογειακών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των μη εδώδιμων ειδών και των παραδόσεων.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ξεκινάμε αυτό το ταξίδι από την Ελλάδα και την Κύπρο και στοχεύουμε να αλλάξουμε την εικόνα των ελληνικών και κυπριακών προϊόντων στο εξωτερικό και να πραγματοποιήσουμε εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης. Οι δραστηριότητες, οι εκδηλώσεις και τα σχέδια διέπονται από αυτή τη φιλοσοφία, ενώ θα δημιουργηθούν συνέργειες με όλη την περιοχή της Μεσογείου και με παράγοντες διαφορετικών κλάδων.
 
Ο ιστότοπος www.adiscoveringnetwork.eu δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες και τις υπηρεσίες να καταστήσουν τα προϊόντα τους γνωστά στο κοινό. Αρχικά για τα ελληνικά και τα κυπριακά προϊόντα, ο τελικός χρήστης του ιστοτόπου έχει στη διάθεσή του ένα αποτελεσματικό εργαλείο και μία αποτελεσματική πλατφόρμα για να βρίσκει εύκολα, με ένα μόνο κλικ, Έλληνες εμπόρους και ελληνικά προϊόντα στο Βέλγιο, για να μοιράζεται τα ευρήματά του και να τους στηρίζει.
 
Στοχεύουμε να αναζητήσουμε Ελληνικά Προϊόντα και σε άλλες χώρες. Το 2015 ξεκινάμε την έξερεύνησή μας σε Ολλανδία, Ελβετία, Γαλλία, Λουξεμβούργο και Αγγλία. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων και ευελπιστούμε να μεγαλώσουμε την Τραπεζα Πληροφοριών που έχει δημιουργηθεί.
 
Η διαδραστικότητα είναι ένα καίριας σημασίας στοιχείο του νέου ιστοτόπου, στον οποίο μπορεί ο τελικός χρήστης να ανεβάσει ελληνικά ευρήματα, δημιουργώντας μία διαδικτυακή βιβλιοθήκη προσβάσιμη σε όλους. Επίσης, ο στόχο μας είναι η δημιουργία ενός μοναδικού δικτύου που θα συγκεντρώνει τρία κύρια στοιχεία: τους εμπόρους, τα προϊόντα και τους καταναλωτές. Το σκεπτικό είναι η διασύνδεση ατόμων, η ανταλλαγή πληροφοριών και η από κοινού συμμετοχή σε δράσεις.
 
Επίσης, το 2014 ξεκινήσαμε δειλά και την πρώτη μας φιλανθρωπική προσπάθεια που θα συνεχιστεί και το 2015»

Στοιχεία επικοινωνίας:
 A Discovering Network asbl-www.adiscoveringnetwork.eu, discovergreekbe@gmail.com.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου