Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Λάρισα. Περισσότεροι από 12.000 επισκέπτες στην 10η Πανελλήνια Αγροτική – Κτηνοτροφική και Περιβαλλοντική Έκθεση

 
10η Πανελλήνια Γεωργική Κτηνοτροφική και Περιβαλλοντική Έκθεση
 
Περισσότεροι από 12.000 επισκέπτες, από την Λάρισα, την Θεσσαλία, την Κεντρική Ελλάδα και άλλες περιοχές της χώρας επισκέφθηκαν στην 10η Πανελλήνια Αγροτική – Κτηνοτροφική και Περιβαλλοντική Έκθεση, που διοργάνωσε ο Δήμος Λαρισαίων από τις 11 έως και τις 15 Φεβρουαρίου, στο Σκεπαστό Εκθεσιακό χώρο της Νεάπολης.

Η Έκθεση, που εγκαινιάστηκε από τον αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ευαγ. Αποστόλου και τον Δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη, σημείωσε τεράστια επιτυχία αφήνοντας ικανοποιημένους τόσο τους εκθέτες όσο και τους επισκέπτες.

Η μεγάλη φετινή συμμετοχή καταδεικνύει την ιδιαίτερη δυναμική της έκθεσης, που μπορεί να εξελιχθεί στη «υπ΄ αριθμόν ένα» κλαδική έκθεση στην χώρα αλλά και τα Βαλκάνια.

Η νέα Δημοτική Αρχή της Λάρισας, όπως τόνισε και ο Δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης, στοχεύει συνολικά στην αναβάθμιση και την προβολή της έκθεσης, τόσο σε ότι αφορά στις υποδομές και τον εξοπλισμό της, αλλά και στη γενικότερη προβολή της. Όπως επισημάνθηκε, για την επόμενη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί μετά από δυο χρόνια, θα υπάρξει συνεργασία και με εκπροσώπους των εκθετών, ώστε η 11η Αγροτική, Κτηνοτροφική και Περιβαλλοντική Έκθεση Λάρισας να είναι ακόμα καλύτερη και να αποτελέσει πανελλήνιο κεντρικό και όχι μόνο γεγονός.

Από το Γραφείο Τύπου του
Δήμου Λάρισαίων
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου