Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Ο Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος για τη γιορτή της Αγίας Κυριακής και το βουνό

 
agia-kiriaki
 
Ο Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος θα ήθελε να ενημερώσει τα μέλη, τους φίλους του και όλους του Καστοριανούς και τις Καστοριανές πως και φέτος θα εορταστεί η μνήμη της Αγίας Κυριακής στο όμορφο ξωκλήσι του Βουνού Καστοριάς.

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου θα τελεσθεί εσπερινός και ώρα 19:30μ.μ. ενώ τo πρωί του Σαββάτου 7 Ιουλίου, Θεία Λειτουργία

Επίσης:

O Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του προσπαθεί, εκτός των άλλων δραστηριοτήτων του, να ενισχύσει και να εμπλουτίσει το Βουνό Καστοριάς με δέντρα και παρά τα προβλήματα που καλείται να λύσει κάθε φορά, όπως αυτό της υδροδότησης. Ωστόσο, με όσα μέσα διαθέτει προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο. Έτσι και φέτος σε συνεργασία με το Σύλλογο Νεφροπαθών και το 3ο Γυμνάσιο προχώρησε σε δεντροφύτευση εντός του χώρου του Θεάτρου του Βουνού.

Δυστυχώς όμως, υπάλληλοι της καθαριότητας στην προσπάθειά τους να καθαρίσουν το χώρο εν όψει των καλοκαιρινών παραστάσεων, ξήλωσαν και τα δέντρα που είχαν φυτευτεί. Πραγματικά μας προκαλεί θλίψη και στεναχώρια το γεγονός αυτό και ας ελπίσουμε στο μέλλον να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά. Είναι κρίμα να ματαιώνονται οι προσπάθειες μας λόγω απερισκεψίας και επιπολαιότητας

Με τιμή το Δ.Σ.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου