Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

4η Γιορτή Αριστοτελικών & Αθωνικών γεύσεων

 
 
Ο Δήμος Αριστοτέλη σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και το Σωματείο Επαγγελματιών Χαλκιδικής Ιερισσού με στόχο τη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, την ανάδειξη των εξαιρετικών προϊόντων του Νομού και την εξωστρέφεια συνδιοργανώνουν την έκθεση: «Ημέρες Τοπικών Προϊόντων και Παραγωγών- 4η γιορτή Αριστοτελικών και Αθωνικών Γεύσεων» στην παραλία της Ιερισσού στις 2-5/8/2018.
 
Σε μια τοποθεσία ιδανική, οι επισκέπτες του Δήμου θα γνωρίσουν τα τοπικά προϊόντα ενός ευλογημένου τόπου φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη. Παράλληλα, μέσω αυτής της έκθεσης, τα προϊόντα του τόπου μας θα «ταξιδέψουν» και θα γίνουν σε κάθε γωνιά της Γης.

Ώρες λειτουργίας: 19:00 – 24:00

Στο χώρο της έκθεσης επιτρέπεται λιανική πώληση των προϊόντων από τους εκθέτες. (Οι εκθέτες πρέπει να φροντίσουν να είναι τακτοποιημένοι φορολογικά για την έκδοση των νόμιμων παραστατικών πώλησης προϊόντων)

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και καθ΄ όλη τη διάρκεια θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις (πολιτιστικές – χορευτικές, αθλητικές, ζωντανή μουσική κλπ.)
 
Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις γευσιγνωσίας των τοπικών προϊόντων σε συνεργασία με σεφ του Νομού.

Μέρος του κόστους ενοικίασης των περιπτέρων και του εξοπλισμού των επιχειρήσεων- μελών επιδοτείται από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Προτεραιότητα συμμετοχής έχουν οι ταμειακά ενήμερες επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής -πληροφορίες για τις οφειλόμενες συνδρομές των επιχειρήσεων στο Μητρώο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής) και έπειτα οι επιχειρήσεις του Νομού που δεν είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο του Επιμελητηρίου.

Η αίτηση συμμετοχής πρέπει να σταλεί στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από την επιχείρηση, με e-mail info@epichal.gr ή με fax 2371021355 το αργότερο έως την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής: 2371024200 & 2371024300, e-mail:
info@epichal.gr, υπεύθυνη κα Τζηρίτη Γεωργία.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου