Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018

Ηλεία. Πόλος έλξης για επισκέπτες και επιχειρηματίες του τουρισμού το 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Κρουαζιέρας


fest_katakolo.jpgΜια ακόμη σπουδαία πρωτοβουλία φέρνει το λιμάνι Κατακόλου πρωταγωνιστή των εξελίξεων και παράγοντα πολιτισμού μέσα από δράσεις που στόχο έχουν να αναδείξουν ολόκληρη την Ηλεία.


Από τις 21 έως τις 26 Ιουλίου το 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ θα αποτελέσει πόλο έλξης τόσο για τους επισκέπτες των κρουαζιερόπλοιων όσο και για τους Ηλείους πολίτες που θα κατακλίσουν το Κατάκολο τις μέρες διεξαγωγής του, γεμίζοντας έτσι και τα τοπικά καταστήματα της περιοχής δίνοντας τους πίσω λίγο από την παλιά τους εμπορική αίγλη.

Στα περίπτερα του Φεστιβάλ ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει, να ενημερωθεί και να δοκιμάσει την πολύ μεγάλη ποικιλία των τοπικών προϊόντων που διεκδικούν διεθνή αναγνώριση, αλλά και των υπηρεσιών που προσφέρονται από τους παραγωγούς αλλά και τις επιχειρήσεις του νομού μας και όχι μόνο.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η προώθηση των προϊόντων, αλλά και η δυνατότητα να παρουσιάσουν παραγωγοί και επιχειρηματίες ένα ευρύ φάσμα παροχών-προϊόντων σε ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα, από την παραγωγή έως την κατανάλωση.

Σε μια εποχή όπου η αγροτική επιχειρηματικότητα πλήττεται το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου σε συνεργασία με την Περιεφερειακή Ενότητα Ηλείας και το Επιμελητήριο Ηλείας που συνδιοργανώνουν το 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ,Τ ΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ το οποίο πέρα από τον διαφημιστικό του χαρακτήρα θα αποτελέσει τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συνεργασιών μεταξύ των παραγωγών και των επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις νέες εξελίξεις και τις νέες τεχνολογίες.

Οι εκθέτες λοιπόν που θα συμμετέχουν στο 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε χιλιάδες επισκέπτες και να τα γνωρίσουν από κοντά φορείς της κρουαζιέρας και του τουρισμού.

Μην λείπεις από το μεγαλύτερο γεγονός στον Νομό Ηλείας.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ
Τηλ 6944772997.


πηγή: https://www.ilialive.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου