Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Λιβαδειά. AGROfest Στερεάς Ελλάδας: 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας & Κτηνοτροφίας



Μηχανήματα-Εξοπλισμοί-Εφόδια-Παραδοσιακά προϊόντα

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, με την συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας/Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, διοργανώνουν το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας & Κτηνοτροφίας, AGROfest Στερεάς Ελλάδας, από τις 19 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2018, στη Στερεά γη.

Το AGROfest Στερεάς Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Επιχειρηματικού Πάρκου Λιβαδειάς (πρώην Unicot), σε μια στεγασμένη έκταση 8.000 τ.μ., με παράλληλες υπαίθριες εκδηλώσεις, όπου παραγωγοί απ` όλη την Ελλάδα, μεταποιητές, βιοτέχνες, επιχειρηματίες αλλά και επιστήμονες, γεωπόνοι και τεχνοκράτες, θα συναντηθούν, με σκοπό την ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων, τη γνωριμία με καινοτόμα προϊόντα και καλλιέργειες, την παρουσίαση εργαλείων κι άλλων εφοδίων.
Το Φεστιβάλ απευθύνεται ταυτόχρονα και στον καταναλωτή, αφού στο AGROfest Στερεάς Ελλάδας, θα έχει τη δυνατότητα κανείς να γνωρίσει και να προμηθευτεί «ό,τι αγαπά η καρδιά του», από τα περίπτερα των παραγωγών, που θα συρρεύσουν από την Στερεά Ελλάδα αλλά και από όλη την χώρα. Εκτός αυτού, μέσα στο χώρο του Φεστιβάλ, θα λάβει χώρα το 25ο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών, μια τετραήμερη συνάντηση από νέους, ανήσυχους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα. Η πανελλήνια αυτή συνάντηση του Σεπτεμβρίου τελεί, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και του ΓΕΩΤΕΕ, ενώ έχει τη στήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Λεβαδέων, του Δήμου Θηβαίων, Δήμων της Στερεάς Ελλάδας, της ΕΚΑΓΕΜ, της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ κι άλλων επιστημονικών, παραγωγικών και συνδικαλιστικών φορέων.

Τέλος, στον υπαίθριο χώρο του Φεστιβάλ, καθημερινά, θα γίνονται καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.
Υπεύθυνος Τύπου: Αλέξανδρος Μπίκας, τηλ. επικοινωνίας 6945930499


πηγή: https://www.e-ea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου