Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

Στο αυτόφωρο Δημοτική αρχή Βόλου και ΟΣΕ γιά τον κόμβο

 
 
Ο Δήμος Βόλου καταστρέφει γραμμές διατηρητέες από το Υπουργείο Πολιτισμού!
 
Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν τα στελέχη της δημοτικής αρχής και του ΟΣΕ. Στον εισαγγελέα βρέθηκε μετά από μήνυση ο αντιδήμαρχος Θανάσης Σταυρίδης και πέντε στελέχη του του ΟΣΕ ανάμεσά τους και ο προϊστάμενος συντήρησης γραμμών κ. Παπανδρεάδης.
 
Μετά την ανταλλαγή μηνύσεων μεταφέρθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος όρισε ρητή δικάσιμο για την εκδίκαση των μηνύσεων στις 23 Ιανουαρίου και ζήτησε να συνεννοηθούν οι δύο πλευρές για να γίνει νόμιμα το έργο.

Σημειώνεται ότι στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκαν το πρωί στελέχη του ΟΣΕ και κατέθεσαν μηνύσεις εναντίον της δημοτικής αρχής για καταστροφή της περιουσίας του, ενώ μηνύσεις κατέθεσε και ο Θ. Σταυρίδης για αυτοδικία και παρακώλυση δημοτικού έργου.
Ο ΟΣΕ κατηγορεί τον δήμο ότι χωρίς καμία συνεννόηση καταπατά τις γραμμές που είναι διατηρητέα περιουσία του για να κατασκευάσει τον κυκλικό κόμβο στο τελωνείο και το πρωϊ έστειλε συνεργείο του για να σταματήσει το έργο. Ο Μπέος στο μεταξύ ανακοίνωσε πως θα κατεβάσει τον κόσμο σε διαμαρτυρία. Τα στελέχη του ΟΣΕ τόνισαν πως οι γραμμές δεν γίνεται να επικαλυφθούν και ο δήμος το γνώριζε αλλά παρ΄όλα αυτά ο εργολάβος προχώρησε το έργο ενώ οι γραμμές είναι διατηρητέες.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου