Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Αθήνα. Η Τρίτη χρονιά της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» είναι γεγονός!

 
Η Τρίτη χρονιά της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση»  είναι γεγονός!
 
Από τις 10 έως τις 13 Μαΐου η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» επιστρέφει για τρίτη χρονιά στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και το ταξίδι μας στην Ελλάδα, συνεχίζεται!
 
Γαστρονομία, Τουρισμός & Πολιτισμός είναι τα βασικά συστατικά με τα οποία θα δημιουργήσουμε τη γεύση της Ελλάδας.

Περιφέρειες, Δήμοι & Παραγωγοί θα είναι και φέτος οι συμμετέχοντες οι οποίοι θα αναδείξουν άριστα τις περιοχές που εκπροσωπούν ανά την Ελλάδα.

B2B συναντήσεις με εμπορικούς επισκέπτες από το εξωτερικό, πολιτιστικές εκδηλώσεις, live εκδηλώσεις μαγειρικής με γνωστούς σεφ και επιμορφωτικές εκδηλώσεις για όλους, η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» για μια ακόμη χρονιά αναδεικνύει την ελληνική επιχειρηματικότητα, τη λαογραφία και φυσικά την ελληνική γαστρονομία μέσα από τους καλύτερους εκπροσώπους της.

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Έκθεσης είναι η Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» στην οποία χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας για 4 ημέρες και αποτελεί τον σημαντικότερο χώρο της Έκθεσης, το μέρος όπου παρασκευάζονται οι ελληνικές συνταγές με τα προϊόντα των εκθετών και τη συμμετοχή των φιλοξενούμενων σεφ με δοκιμαστή το κοινό της Έκθεσης.

Η Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» συμπεριλαμβάνει το Παντοπωλείο, το Παραδοσιακό Καφέ, την Πλατεία του χωριού και κάθε χρόνο ανανεώνεται με ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που τραβάει τα βλέμματα και γίνεται σημείο αναφοράς των επισκεπτών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ανοίξει! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το website μας και να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας, τα υπόλοιπα αφήστε τα επάνω μας!
www.elladosgefsi.gr

Σύντομα θα ενημερωθείτε για όλες τις εκδηλώσεις και τα νεότερα της Έκθεσης, ως τότε μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στα Social Media και να εγγραφείτε στο newsletter μας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου