Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Βέροια. Καρτερικά περιμένουν το... κλάδεμα τα δέντρα της Βενιζέλου

 
 
Αισθητή είναι η καθυστέρηση που παρατηρείται στις εργασίες κλαδέματος των δέντρων στην οδό Βενιζέλου, στο κέντρο της Βέροιας. Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες της περιοχής, τα συνεργεία του δήμου ήδη έπρεπε να έχουν επέμβη στο σημείο για να καθαρίσουν και να κόψουν τα δέντρα, ωστόσο κάτι τέτοιο έχει γίνει μόνο από την πλευρά του δρόμου που οδηγεί στην έξοδο της πόλης. Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Περιβάλλοντος έχει προχωρήσει στο κλάδεμα σχεδόν όλων των δέντρων σε κεντρικούς δρόμους, ωστόσο λόγω του καλού καιρού ολοκληρώνονται άλλες εργασίες. Μιλώντας στο veriotis.gr ο Αντιδήμαρχος, Βασίλης Παπαδόπουλος, διευκρίνισε πως το αρμόδιο τμήμα και ο υπεύθυνος δασολόγος έχουν προγραμματίσει το επόμενο διάστημα το κλάδεμα των δέντρων της οδού Βενιζέλου, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται το πότε.
 
«Ο καιρός βοηθά να γίνουν άλλες εργασίες και οι καταστηματάρχες πρέπει να ξέρουν ότι η υπηρεσία μας επεμβαίνει σε όλη την πόλη. Εξάλλου μέχρι πρότινος είχαμε τον χριστουγεννιάτικο στολισμό με φωτάκια, οπότε δεν μπορούσαμε να παρέμβουμε, μετά και από παράκληση του Εμπορικού Συλλόγου της Βέροιας».

Κοινή συνισταμένη πάντως είναι η ανάγκη φροντίδας των φυτών για να αντέξουν σε ένα επιβαρυμένο αστικό περιβάλλον, στην οδό όπου καταγράφεται η μεγαλύτερη κυκλοφορία οχημάτων.



πηγή: http://www.veriotis.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου