Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Αγρίνιο. Δηλώσεις συμμετοχής για το Τρέχω-Βαδίζω-Ποδηλατώ

 
 
Την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Νοεμβρίου κατά τις ώρες 18.00-20.00 στο Παπαστράτειο Μέγαρο και μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στο χώρο της εκκίνησης για περιορισμένο αριθμό εγγραφών.

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11.00πμ με σημείο εκκίνησης την κεντρική πλατεία του Αγρινίου, η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου διοργανώνει τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου και Ποδηλασίας «Τρέχω-Βαδίζω-Ποδηλατώ στην πόλη μου», o oποίος είναι ενταγμένος στις εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από την ίδρυσή της.
 
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Νοεμβρίου κατά τις ώρες 18.00-20.00 στο Παπαστράτειο Μέγαρο. Για ιδιαίτερα περιορισμένο αριθμό εγγραφών θα δοθεί η δυνατότητα το πρωί της Κυριακής και μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα στο χώρο της εκκίνησης.
 
Όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μπορούν να λάβουν μέρος, είτε τρέχοντας, είτε βαδίζοντας, είτε ποδηλατώντας, σε μια διαδρομή 5 χλμ στους κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου, καθώς ο αγώνας δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα, ενώ η συμμετοχή είναι δωρεάν. Σε όλους τους τερματίζοντες άλλωστε θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια.
 
Σε συνδυασμό με τον αθλητισμό σημαντική αξία θα έχει το μήνυμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς καθώς κάθε συμμετέχων -και όχι μόνον – θα έχει προαιρετικά τη δυνατότητα να προσφέρει τρόφιμα ή συσκευασμένα προϊόντα στο περίπτερο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγρινίου, που θα βρίσκεται στο χώρο της πλατείας.


πηγή: http://www.agrinioculture.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου