Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Θεσσαλονίκη. Συλλογή ελαστικών σε όλο το Δήμο Λαγκαδά.

 
ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
 
Σε οριστική λύση στο χρόνιο πρόβλημα της ανεξέλεγκτης ρίψης ελαστικών προχώρησε η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαγκαδά, με την υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία διαχείρισης ελαστικών ECOELASTIKA Α.Ε..
 
Η αποκατάσταση των χώρων όπου παρατηρείται μεγάλος όγκος παλιών ελαστικών έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ η εταιρεία θα συνεχίσει να συλλέγει από τα σημεία στα οποία καταγράφεται έντονο πρόβλημα, σε όλο τον Δήμο Λαγκαδά.

Υπενθυμίζεται ότι με την ψήφιση του Κανονισμού Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, ρυθμίζεται το ζήτημα διαχείρισης των ογκωδών απορριμμάτων.

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι για την αποκομιδή των ογκωδών (ελαστικά, μπάζα, ογκώδη αντικείμενα) θα πρέπει να επικοινωνούν με την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Λαγκαδά στο τηλέφωνο 2394025243, από τις 7:30 π.μ. έως και τις 13:30 μ.μ., προκειμένου να ορίζεται η ημέρα και ο τρόπος αποκομιδής τους. Η ανεξέλεγκτη τοποθέτησή τους σε κοινόχρηστους χώρους απαγορεύεται και επιφέρει πρόστιμα.

Σε αυτή τη νέα μας προσπάθεια, η συνεργασία και η βοήθεια των συνδημοτών θα είναι πολύτιμη για τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας.



πηγή: http://www.lagadas.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου