Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Ξεκινά το 13ο Πανόραμα Οικολογικών Ταινιών!


Την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 στις 18:00, ανοίγει για 13η συνεχή χρονιά η αυλαία του Πανοράματος Οικολογικών Ταινιών με τίτλο "Παράθυρα στον Πλανήτη" που διοργανώνει η ΕΛΛΕΤ. Μια σειρά προβολών που γεννήθηκε από την ανάγκη να πληροφορηθούμε βλέποντας τα προβλήματα του πλανήτη με τα μάτια σημαντικών σκηνοθετών.

Για 4 ημέρες - 30/11 και 1,2,3/12 - το αθηναϊκό κοινό θα έχει μια μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσει ελληνικές και ξένες παραγωγές που πραγματεύονται θέματα περιβάλλοντος, επίκαιρα όσο ποτέ.

Και φέτος, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενώνει τις δυνάμεις της με την ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ παρουσιάζοντας ταινίες από την Ελλάδα, τη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Δανία, την Ελβετία, τις ΗΠΑ και τη Φινλανδία. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική συνεργασία που δίνει νέα ώθηση στο Πανόραμα Οικολογικών Ταινιών και διευρύνει το κοινό του επισημαίνοντας την ανάγκη ευαισθητοποίησης και πληροφόρησης όλων μας.

Τις ημέρες προβολών, όπως πάντα, έχουν προγραμματιστεί ειδικές θεματικές συζητήσεις και παρουσιάσεις με διακεκριμένους ομιλητές, μεταξύ των οποίων ο Καθηγητής & Κοσμήτορας ΕΜΠ Ιωάννης Ζιώμας, ο Δρ. Φίλιππος Κυρκίτσος, Πρόεδρος Οικολογικής Εταιρίας Ανακύκλωσης, κ.α.

To 13ο Πανόραμα Οικολογικών Ταινιών πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας, του ΙΔΙΣΜΕ, του Centre Culturel Hellenique και της Locus Athens.

Χορηγός: ALPHA BANK
Χορηγοί επικοινωνίας: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, International New York Times, ΣΚΑΪ, MAD, The TOC, ΙΑΝΟΣ, deBop, UNIVERSITY PRESS και www.prasinizo.gr .


Σας περιμένουμε!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

13thpanorama2016_programme.pdf .


πηγή: http://www.ellet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου