Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Η επικοινωνιακή ομάδα για το Πάρκο Ολυμπιονικών


«Να γίνουμε συν-δημιουργοί του Πάρκου Ολυμπιονικών…»Ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Πάνος Καλουδάς, επικεφαλής
 
Στη συγκρότηση μιας δυνατής επικοινωνιακής ομάδας προχώρησε με απόφασή του κατά την τελευταία του συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Παγκόσμιο Πάρκο Ολυμπιονικών ΟΛΥΜΠΙΑ».

Στην συνεδρίαση παραβρέθηκε και το μέλος της εταιρίας και του Δ.Σ. από την Αθήνα κ. Πάνος Καλουδάς, δημοσιογράφος, συγγραφέας, στέλεχος της ΕΡΤ με μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο των ΜΜΕ, ο οποίος με ομόφωνη απόφαση ανέλαβε τον επιτελικό σχεδιασμό της ενημέρωσης του ελληνικού και ξένου τύπου. Τον πλαισιώνουν οι συνεργάτες του – μέλη του Δ.Σ. κα Βασιλική Τζαχρίστα, κ. Χάρης Σπηλιόπουλος, καθώς και ο δημοσιογράφος κ. Χρήστος Βορλόκας, υπεύθυνος του τοπικού τύπου. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νίκος Καρυώτης αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Καλουδά και τους συνεργάτες του, τόνισε ότι ο τομέας της επικοινωνίας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα και τους κάλεσε να συμβάλλουν στη διάδοση του σκοπού. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον τοπικό Τύπο για τη δυναμική υποστήριξη στη δημοσιοποίηση των δραστηριοτήτων της εταιρίας.

Ο κ. Καλουδάς από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό του με την ανάθεση ενός τόσο νευραλγικού πόστου. Δήλωσε ότι πέρα από τον προγραμματισμό της επικοινωνιακής στρατηγικής της εταιρίας που του ανατέθηκε, θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την εταιρία σε ό,τι του ζητηθεί, προκειμένου να προωθηθεί ο σκοπός δημιουργίας του Πάρκου Ολυμπιονικών.



πηγή: http://www.ilialive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου