Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

Καλή αρχή για το Κυνοφιλικό Όμιλο Φλώρινας!


Με την υποστήριξη των τροφών PROPAC, του kynoclub.gr διοργανώθηκε την Κυριακή 13 Μαρτίου η πρώτη κυνοφιλική εκδήλωση του νεοσύστατου Κυνοφιλικού Ομίλου Φλώρινας που προσέλκυσε δεκάδες κυνόφιλους.

Οι Νίκος Φωτακόπουλος και Μάριος Λουλουδάκης κάτω από δύσκολες συνθήκες και υπό βροχή είδαν και αξιολόγησαν τους σκύλους που παρουσίασαν κυναγωγοί από τη Φλώρινα αλλά και από άλλους νομούς της Μακεδονίας. Η βροχή που έπεφτε συνεχώς για περισσότερο από 30 ώρες πριν την εκδήλωση όπως και κατά την διάρκεια της παρουσίασης των σκύλων δυσκόλεψε πολύ την προσπάθεια σκύλων και κυναγωγών. Παρ όλα αυτά ξεχώρισαν κάποιοι σκύλοι και ορισμένοι από αυτούς μπήκαν στην κατάταξη της αξιολόγησης των κριτών αφού κατάφεραν να φερμάρουν τα… βρεγμένα ορτύκια…
 
Στις ηπειρωτικές φυλές ξεχώρισε το Κούρτσχααρ Ωρίων του κ Τσιγάρα από την Φλώρινα ενώ στην κατάταξη μπήκαν δυο Επανιέλ Μρετόν που ήταν κατά σειρά η Sugar του κ Δάφκου από το Κιλκίς και ο Big του κ Παπανικολάου.

Στις βρετανικές φυλές τέσσερις σκύλοι κατάφεραν να βαθμολογηθούν και ήταν κατά σειρά ο Gadi of Bi Kosta του Σάκη Κατσαρή από το Πολύκαστρο του Κιλκίς, ο Μinoas Lefkon Oreon του Γιάννη Πανίδη από το Κιλκίς η Raikal Kika του Μιχάλη Μουντούση από την Φλώρινα και ο Quark tou Katsari του Χρήστου Σακέλη από την Χαλκιδική.

Αναμφίβολα η πρώτη εκδήλωση του Κυνοφιλικού Ομίλου Φλώρινας στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία και τέθηκαν οι βάσεις για μελλοντική επιτυχημένη πορεία από την ομάδα των κυνοφίλων που απαρτίζουν τον νεοσύστατο Όμιλο του ακριτικού νομού. Εύφημος μνεία πρέπει να γίνει για τον πρόεδρο του Κ.Ο.Φ. κ Μιχάλη Μουντούση, ένθερμο και παλιό κυνόφιλο με μακρά πορεία στα κυνοφιλικά δρώμενα ως ιδιοκτήτης σκύλων αγώνων και ως ερασιτέχνης εκτροφέας Αγγλικών Σέττερ. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου της Φλώρινας Νίκος Μυλωνάς που ήταν συνδιοργανωτής της εκδήλωσης και ο κ Νίκος Τσιόπλης κριτής Α.Κ.Ι και μέλος της διοίκησης του ΟΚΑΔΕ.πηγή: kynoclub.gr, http://neaflorina.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου