Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Οι Οινοποιοί της Νεμέας “μετακομίζουν” στα Ιωάννινα



{images:title}
 
    Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, οι Οινοποιοί της Νεμέας "μετακομίζουν" στα Ιωάννινα
     
     Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΩΝ ΝΕΜΕΑΣ στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν τους οινοποιούς της Ζώνης Νεμέας να προβάλλουν τα προϊόντα τους μ' έναν αποτελεσματικό τρόπο σ' όλη την ελληνική αγορά, αποφάσισαν να επεκτείνουν τον επιτυχημένο θεσμό ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ που διοργανώνουν κάθε χρόνο στην πόλη τους, με εκθέσεις και σ' όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.
     
    Έτσι τη Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου οι Οινοποιοί της Νεμέας θα βρίσκονται στα Ιωάννινα διοργανώνοντας μια Έκθεση - Γευσιγνωσία στο GRAND SERAI HOTEL από 18:00 έως 22:00.
    Στην έκθεση που απευθύνεται σε επαγγελματίες, αλλά και ιδιώτες της περιοχής, οι επισκέπτες θα 'χουν μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν, σχεδόν στο σύνολό τους, τα κρασιά Ονομασίας Προέλευσης ΝΕΜΕΑ, από τη μεγαλύτερη οινοπαραγωγική ζώνη των Βαλκανίων και το Αγιωργίτικο, μια από τις πιο φημισμένες και δυναμικές ερυθές ποικιλίες της Ευρώπης.
    Κυρίως θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν και να γνωριστούν με τους ίδιους τους οινοποιούς που θα έρθουν στην πόλη των Ιωαννίνων για να παρουσιάσουν τα κρασιά τους.
    Είναι μια κίνηση που συμβάλλει στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και αισιοδοξίας για τα ελληνικά προϊόντα, σαν αντίδοτο στην οικονομική κρίση.
     
     
    Η είσοδος είναι ελεύθερη
     
     
     
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου