Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Κουνέλια ελεύθερα μέσα σε μπαρ; Φυσικά στο Χαλάνδρι!

 

 
Στο κλασικό ροκ στέκι του Χαλανδρίου «Le Roi» δεν θα δείτε μόνο τους χιλιάδες δίσκους βινυλίου, τρόμπες βενζίνης μιας αλλοτινής εποχής, βέσπες, juke box, φλιπεράκια, πυξίδες, ζυγαριές, ταξίμετρα και αντίκες πολλών ειδών, που δεν πρέπει να αγγίξετε. Θα δείτε να περιφέρονται κάτω από τα σκαμπό δύο ολόλευκα κουνελάκια.
Με έκπληξη διαπιστώσαμε, ότι μέσα στο «Le Roi» δεν υπάρχουν μόνο χρυσόψαρα μέσα σε γούρνες αλλά και αυτά τα δύο κουνέλια, που τρέχουν μέσα στο μεγάλο χώρο του μπαρ, κάτω από τα πόδια των θαμώνων!
Ναι μεν οι ιδιοκτήτες μπορεί να θεωρούν τους εαυτούς τους φιλικούς με τα κατοικίδια (pet friendly) όμως ένα μπαρ ο κατάλληλος χώρος για να ζουν εκεί αυτά τα ζώα;
Από την άλλη αν σκεφτεί κανείς ότι τα περισσότερα κουνέλια, που ζουν σε διαμερίσματα ως κατοικίδια περνούν το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της ζωής τους μέσα σε πολύ μικρά κλουβιά, ο πολύ μεγάλος χώρος του μπαρ «Le Roi» φαντάζει παράδεισος, παρ’ όλο που η μουσική είναι πολύ δυνατά καθώς την απολαμβάνουν μόνο οι άνθρωποι και όχι τα ζώα.

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου