Είπαμε: Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές θα υπάρχουν υποσχέσεις για έργα, ε, θα υπογράφονται και κάποιες συμβάσεις! Μία από αυτές προϋπολογισμού 8.979.000 €. υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά και αφορά τον εκσυγχρονισμό του λιμανιού της Κύμης, έτσι ώστε να διαμορφωθεί χώρος για τη στάθμευση – συντήρηση και διαχείριση σκαφών αλά και κρηπιδώματα και διαμόρφωση χερσαίου χώρου, που θα εξυπηρετούν τα πλοία της ακτοπλοϊκής γραμμής και κρουαζιερόπλοια!


Το έργο είναι ενταγμένο και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ (Πρόγραμμα Στερεάς Ελλάδας. Θεωρείται ότι η ιδανική και προνομιακή γεωγραφική θέση του λιμανιού της Κύμης, μπορεί να αξιοποιηθεί για να αποτελέσει κεντρική πύλη σύνδεσης της κεντρικής Ελλάδας με το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο.
Εντάξει,λιμάνια ( θα) έχουμε! Δρόμοι για να πάμε εκεί υπάρχουν;
Πάντως ο περιφερειάρχης που προφανώς ξέρει τις ελλείψεις σε δρόμους έσπευσε κα υποσχεθεί ότι επιδίωξή μας είναι να κατασκευαστούν και να λειτουργήσουν συνδυαστικά τα αναγκαία οδικά και λιμενικά έργα στην Εύβοια…πηγή: http://www.prionokordela.gr/