Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Με γεύσεις και από Λέσβο αποχαιρετά η Lufthansa τους επιβάτες της

                                                                                                                      
Με γεύσεις και από Λέσβο αποχαιρετά η Lufthansa τους επιβάτες της
 

Λαδοτύρι Μυτιλήνης, λουκάνικο Λευκάδας, φάβα, μελιτζανοσαλάτα, γραβιέρα Νάξου και ελιές. Μαζί μ’ αυτά, κρασιά και τσίπουρα παλαιωμένα και υπέροχα κοκτέιλ με βάση το διάσημο σε όλον τον κόσμο κονιάκ Μεταξά. Στο…τσακίρ κέφι και με την καλύτερη γεύση Ελλάδας στο στόμα αποχαιρετά η Lufthansa τους επιβάτες της που αναχωρούν από την χώρα μας με προορισμό κάθε άκρη του πλανήτη. 

 
Θέλοντας να τους έχει όσο το δυνατόν περισσότερο ευχαριστημένους σε όλα τα επίπεδα διευρύνει τις παροχές της στον αέρα αλλά και επί του…εδάφους. Και σε συνεργασία με τα Hellenic Duty Free, προσφέρει γαστρονομικές εμπειρίες σε όσους χαλαρώνουν στη Lufthansa Business lounge. Έτσι, κάποιος περιμένοντας την πτήση του, μπορεί να απολαύσει το διάσημο σε όλον τον κόσμο κονιάκ Μεταξά, να δοκιμάσει γνωστές ποικιλίες κρασιών από τους αμπελώνες «Κτήμα Παπαγιαννάκος» και «Γαία Οινοποιητική», να γλυκαθεί με τις μαρμελάδες «Παπαγιαννίδη», να δοκιμάσει το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και το θαλασσινό αλάτι από τη “Navarino Icons”, αλλά και τις ελιές από τη «Γαία». Κατά τη διάρκεια της ημέρας προσφέρονται και ελληνικοί μεζέδες. Η Lufthansa πρόσφατα πρόσθεσε και δύο νέα ελληνικά προϊόντα, το πολυβραβευμένο ερυθρό κρασί «Γουμένισσα» της Οινοποιίας Χατζηβαρύτη και το παλαιωμένο τσίπουρο “Dark Cave” του Τσιλιλή.
Μια πρωτοβουλία που αφήνει ευχαριστημένους όχι μόνο τους επιβάτες αλλά και τους Έλληνες παραγωγούς που βλέπουν τα προϊόντα τους να προβάλλονται σε επισκέπτες από όλον τον κόσμο οι οποίοι μάλιστα μπορούν και να τα αγοράσουν σαν ένα τελευταίο - το πιο νόστιμο-, αναμνηστικό. Η Lufthansa σχεδιάζει μεγαλύτερη διεύρυνση αυτής της πρωτοβουλίας συνεχίζοντας τις συνεργασίες με ακόμη περισσότερους Έλληνες παραγωγούς.


*Να σημειωθεί πως στη διάρκεια του 2012, οι αεροπορικές εταιρίες του ομίλου Lufthansa Group καλωσόρισαν στις πτήσεις τους περισσότερους από 103 εκατομμύρια επιβάτες, καθιστώντας τον τον κορυφαίο Όμιλο Αεροπορικών Εταιριών στην Ευρώπη
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου