Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

Πάτρα. Παράπονα από επιχειρηματίες για εγκατάληψη της πλατείας Τριών ΝαυάρχωνΠάτρα: Παράπονα από τους επιχειρηματίες της Τριών Ναυάρχων για την προσοχή που δείχνουν οι αρμόδιοι στην Πλατεία – Άγνωστοι τα έβαλαν με ένα παγκάκι!
 
 
Θύμα της μανίας αγνώστων έγινε παγκάκι της Τριών Ναυάρχων. Οι βάνδαλοι τα έβαλαν με ένα από τα παγκάκια της Πλατείας, στο ύψος της Καραϊσκάκη. Το παγκάκι έχει καταστραφεί εντελώς, σε μία πλατεία που σύμφωνα με τους καταστηματάρχες της περιοχής, οι αρμόδιοι την έχουν αφήσει στην τύχη της.
Όπως τονίζουν αρκετοί επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, κυρίως στον χώρο του καφέ και της εστίασης, τα βράδια στην Πλατεία κυριαρχεί το σκοτάδι, χωρίς πολλές φορές να ανάβουν οι λάμπες που υπάρχουν και που  κάποτε έδιναν ένα διαφορετικό τόνο στην περιοχή.

Αποτέλεσμα αυτού είναι να συγκεντρώνονται στα παγκάκια τα βράδια αρκετά «περίεργα» άτομα. Οι επιχειρηματίες ζητάνε από τους αρμόδιους να δείξουν μία μεγαλύτερη προσοχή στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων που αποτελεί από τις ομορφότερες πλατείες στην Πάτρα, σ
την επικράτεια της οποίας δραστηριοποιούνται πολλές επιχειρήσεις εστίασης.
Επιχειρήσεις που ειδικότερα τώρα που
μπαίνει η άνοιξη περιμένουν να αυξήσουν λίγο τον τζίρο τους, καλύπτοντας τις ζημίες του χειμώνα.


Όσο για το παγκάκι, περιμένουμε να δούμε ποτέ θα το φτιάξουν οι αρμόδιοι… 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου