Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Συντήρηση των γηπέδων ποδοσφαίρου από τη Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Βόλου








Η Δ/ση Πρασίνου του Δήμου Βόλου, παράλληλα με τις υπόλοιπες δραστηριότητες της αυτή την περίοδο, όπως η συντήρηση και φροντίδα των πάρκων, πλατειών, νησίδων και άλλων χώρων πρασίνου ολόκληρου του Καλλικράτειου Δήμου Βόλου, η κοπή των χόρτων, ο καθαρισμός των ακτών, η περιποίηση των Κοιμητηρίων, η ικανοποίηση αιτημάτων πολιτών για κλαδέματα κλπ, προχώρησε στη φροντίδα, συντήρηση και βελτίωση γηπέδων ποδοσφαίρου του Δήμου μας.
Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν οι εξής εργασίες σε γήπεδα ποδοσφαίρου της περιοχής. : α) Επανασπορά, συντήρηση, καθαρισμός γηπέδου Μαγνησιακού στο Βόλο, β) Συντήρηση, καθαρισμός γηπέδου Σαρακηνού, βελτίωση περιβάλλοντα χώρου, γ) Επανασπορά, συντήρηση, καθαρισμός γηπέδου Διμηνίου, δ) Καθαρισμός, συντήρηση γηπέδου Πορταριάς. Γι’ αυτή την εβδομάδα έχει προγραμματιστεί η επανασπορά, συντήρηση και καθαρισμός των γηπέδων των Κ. Λεχωνίων και της Αγριάς. Οι εργασίες αυτές πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.


«Παρά τον φόρτο εργασίας και την έλλειψη προσωπικού η Υπηρεσία προχώρησε στις επεμβάσεις αυτές στα γήπεδα της περιοχής, προκειμένου αυτά να είναι έτοιμα να υποδεχτούν τις τοπικές ομάδες ποδοσφαίρου, τις Ακαδημίες τους για τη νέα περίοδο και την απρόσκοπτη προετοιμασία τους, στο πλαίσιο του πολύ σημαντικού έργου που προσφέρουν τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία της περιοχής μας», δήλωσαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Ποιότητας Ζωής Νικόλαος Μόσχος και ο αρμόδιος για τους αθλητικούς χώρους στο Δ.Σ του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, δημοτικούς σύμβουλος Σωτήρης Χαλκιάς.



πηγή: http://www.volospress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου