Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Έκθεση αγροτικών προϊόντων στη Γορτυνία Αρκαδίας


 
Ο Δήμος Γορτυνίας και ο Σύλλογος των Απανταχού Κοκκοραίων "Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ" σας καλούν στην Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Ιουνίου, ώρα 7.30. μ.μ. στον Κοκκορά Δ.Ε. Ηραίας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων


Συνεχίζουμε για 7η χρονιά να έχουμε την ευθύνη και την χαρά να δεχτούμε τα εκλεκτά προϊόντα του τόπου μας και να τα παρουσιάσουμε στους παρευρισκόμενους. Αναμένουμε να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους παραγωγοί από ολόκληρη την Γορτυνία και όχι μόνο! Θεωρούμε πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωριστούν και να συνεργαστούν ομάδες παραγωγών, γεγονός το οποίο θα είναι ωφέλιμο για όλους και το οποίο ευχόμαστε.
Καλούμε όλους τους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο τηλέφωνο
6988082790 begin_of_the_skype_highlighting 6988082790 end_of_the_skype_highlighting.

Ενημέρωση-Συζήτηση 

Καλεσμένη μας θα είναι η κα Κουτσούλη Παναγιώτα, λέκτορας του τμήματος Ζωικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία θα μας μιλήσει για το «Γαλακτοπαραγωγό Πρόβατο» και πιο συγκεκριμένα για τα εξής:


1. Φυλές προβάτων.
2. Σιτηρέσια για επίτευξη μέγιστων αποδόσεων.
3. Διαχείριση κτηνοτροφικών μονάδων.


Τα θέματα αυτά αποτελούν τη βάση για μια επιτυχημένη κτηνοτροφική μονάδα! Παλιοί, νέοι αλλά και επίδοξοι κτηνοτρόφοι θα λάβουν ενδιαφέρουσες και πρακτικές γνώσεις για την αντιμετώπιση των καθημερινών εμποδίων και προβλημάτων όσον αφορά την εκτροφή των αιγοπροβάτων.
Αναφορά θα γίνει στα οφέλη των οργανωμένων ομάδων παραγωγών.
Η ομιλία θα ξεκινήσει στις 19:30Το παραδοσιακό γλέντι που είχε προγραμματίσει ο Σύλλογος Κοκκοραίων δεν θα πραγματοποιηθεί.


Ο δήμαρχος Γορτυνίας                   Το Διοικητικό Συμβούλιο του
Ιωάννης Σπ. Γιαννόπουλος        Συλλόγου Απανταχού Κοκκοραίων

                
πηγή: Αρκαδικές Ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου