Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ημερίδα για τον ιαματικό τουρισμό στη Λήμνο



Ημερίδα για τον ιαματικό τουρισμό στη Λήμνο




Ημερίδα με θέμα «Ιαματικός Τουρισμός- Θερμαλισμός Υγείας και ευεξίας» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Ιουνίου 2012 στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο "Lemnos Village" στη Λήμνο.
Την ημερίδα συνδιοργανώνουν ο Δήμος Λήμνου και ο Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας.
Στην ημερίδα αναμένεται να παρευρεθούν ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου. Γιακαλής Νάσος, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Β. Αιγαίου Λύκου Αποστολία, οι κ.κ. Ζαφειρίου Παναγιώτης, Αντιπρόεδρος της Ε.Ε. του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, Λέκκας Πέτρος, μέλος της Ε.Ε., Λιάσης Γιάννης, μέλος της Ε.Ε. Συνδέσμου, Τερζίδης Δημήτριος, Γ. Γραμματέας του Συνδέσμου, Αγγελίδης Ζήσης, Δρ. υδρογεωλογίας Α.Π.Θ., Επιστημονικός Σύμβουλος του Συνδέσμου, Τσαλιγόπουλος Μίλτος, ιατρός, Επιστημονικός Σύμβουλος ΑΝ.Ε.Θ. Α.Ε., καθώς και στελέχη του συνδέσμου.
Επίσης στην ημερίδα έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι του συνδέσμου από τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, κ. Σταυρινάδης Χριστόδουλος, Δήμαρχος Ικαρίας, κ. Ξυδιάς Παντελής, Δημοτικός Σύμβουλος Χίου, κ. Χατζηδιάκος Χρήστος και κα. Δέσποινα Κωνστάντιου, Δημοτικός Σύμβουλος Λήμνου.
Στην εκδήλωση καλούνται να συμμετάσχουν οι τοπικοί τουριστικοί φορείς καθώς και επαγγελματίες της Λήμνου.
Την Κυριακή 1 Ιουλίου στις 10.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη Εκτελεστική Επιτροπή με την συμμετοχή και των εκπροσώπων του Συνδέσμου από τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου.
Την ίδια ημέρα οι επισκέπτες θα ξεναγηθούν στη Λήμνο και θα επισκεφθούν τις πηγές των Θέρμων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου