Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Η ιππική ιστορία της Ανδραβίδας παρούσα στη Zootechnia 2017

 
spartakos1.jpg
 
Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, Zootechnia 17, ως προσκεκλημένος της διοργανώτριας αρχής, συμμετείχε ο Όμιλος Φιλίππων Ανδραβίδας ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Με τέσσερα άλογα, τους ανάλογους ιππείς και τους βοηθούς τους στην αποστολή οι Σπαρτακιστές της Ανδραβίδας έκλεψαν κυριολεκτικά τις εντυπώσεις των χιλιάδων επισκεπτών της εκθέσεως.

Ο σκοπός της συμμετοχής των Σπαρτακιστών στη πανευρωπαϊκά διακεκριμένη έκθεση της συμπρωτεύουσας ήταν διττός. Αφενός να κοινωνήσουν σε όλους τους παρευρισκόμενους την μακραίωνη, περί της ιππικής τέχνης, ιστορία της Ανδραβίδας και της πεδινής Ηλείας, μια ιστορία η οποία ξεκινά στα 1000 π.Χ και φτάνει μέχρι τις μέρες μας και αφετέρου να γνωρίσουν στους επισκέπτες τη διατροφική κουλτούρα των Ηλείων και τα προϊόντα της γης τους.

Η αντιπροσωπεία του Σπάρτακου διένειμε στους επισκέπτες 5000 φυλλάδια με καταγεγραμμένη την ιστορία του τόπου ενώ μοίρασε δωρεάν κρασί από τους αμπελώνες της Ανδραβίδας , παραδοσιακά γλυκά τα οποία φρόντισαν να παρασκευάσουν οι γυναίκες μέλη του Ομίλου και άλλα προϊόντα της ηλειακής γής.
 
spartakos2
 
spartakos3
 
spartakos4
 
Στη Zootechnia 17 οι ιππείς του Σπάρτακου εμφανίσθηκαν, για πρώτη φορά, με την επίσημη στολή του Ομίλου αναπόσπαστο μέρος της οποίας είναι η θρυλική Ανδραβιδαϊκη σκούφια.
Στο περιθώριο των εκδηλώσεων της έκθεσης ο Πρόεδρος του Ομίλου Κώστας Κοτσαύτης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Γιώργος Ναστούλης συναντήθηκαν με τους διοργανωτές και συμφώνησαν για τη μόνιμη συμμετοχή του Ομίλου στις μέλλουσες εκδηλώσεις της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Στην αποστολή του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ συμμετείχαν εκτός του Προέδρου και του υπευθύνου για τις δημόσιες σχέσεις του τα μέλη του Ομίλου Ανδρέας Φωτόπουλος και Νίκος Γιαννακόπουλος ως ιππείς ενώ ως βοηθοί αυτών οι Χάρης Γεωργιόπουλος, Αντιπρόεδρος του Ομίλου, Δημήτρης Δρακόπουλος, Χρήστος Αγραπίδης, Γιάννης Κάρδαρης και Μάκης Χοντζάκης.



πηγή: https://www.ilialive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου