Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Δημόσιος χώρος - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος & Πολιτισμού & Δίκτυο Ι.Κ. «Επιχείρηση» Καθαρή πρόσοψη!

 
 
Το Δίκτυο Οργανώσεων και Πολιτών για ένα Βιώσιμο Ιστορικό Κέντρο (www.istorikokentro.gr) μαζί με τον Σύλλογο - μέλος του Δικτύου «Τα Εξάρχεια», με την ευγενική χορηγία της εταιρείας Kärcher και την διαμεσολάβηση του Δήμου Αθηναίων, προχωράμε σε δράση καθαρισμού προσόψεων την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 11:00 το πρωί στον πεζόδρομο της οδού Δερβενίων αρ. 42-44 και 43.

Κατά την διάρκεια της δράσης, μέλη της εταιρείας Kärcher και της Booka Chemicals Hellas (υλικά antigraffiti και εφαρμογή) θα εκπαιδεύσουν τους εθελοντές. Το πακέτο μηχανημάτων και εξοπλισμού που παραδίδει η Kärcher θα παραμείνει υπό την επίβλεψη του Δικτύου και του Συλλόγου «Τα Εξάρχεια» και θα διατίθεται σε κατοίκους και επαγγελματίες που επιθυμούν να το χρησιμοποιήσουν.

Μετά την επιτυχημένη δράση καθαρισμού προσόψεων του Δικτύου στην περιοχή του Κεραμεικού το καλοκαίρι του 2016, και με την διαμεσολάβηση του Δήμου Αθηναίων, το Δίκτυο έχει πλέον εξασφαλίσει 3 ειδικά πακέτα μηχανημάτων και εξοπλισμού από την εταιρία Kärcher για τους Συλλόγους-μέλη του στο Ιστορικό Κέντρο.
 
Μετά τα Εξάρχεια η επόμενη δράση θα λάβει χώρα στην γειτονιά του Θησείου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου