Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Οργή από την Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας για τη CETA


Οργή από την Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας για τη CETAΗ ψήφιση από το Ευρωκοινοβούλιο της CETA προκάλεσε οργή και θυμό στις τάξεις των κτηνοτρόφων και ειδικότερα στην Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας η οποία με ανακοίνωση της βάλλει κατά την Ελλήνων Ευρωβουλευτών που ψήφισαν υπέρ της συγκεκριμένης συμφωνίας. Σύμφωνα με την οποία ο Καναδάς θα μπορεί να παράγει φέτα.
 
 
Αναλυτικά η επιστολή διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας έχει ως εξής:
 
Η Ομοσπονδία κτηνοτροφικών συλλόγων Περιφέρειας Θεσσαλίας μετά την ψήφιση από το Ευρωκοινοβούλιο της CETA εκφράζει την οργή και τον θυμό της για τους Έλληνες Ευρωβουλευτές που ψήφισαν υπέρ της συγκεκριμένης συμφωνίας.
 
Μια συμφωνία που ρίχνει στο κάδο των αχρήστων τον αγώνα όλων αυτών που πάλεψαν για πολλά χρόνια για να καθιερωθεί η φέτα ως ΠΟΠ στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σήμερα με την συμφωνία με τον Καναδά θα υπάρχει η immitasion φέτα αύριο με κάποια άλλη χώρα θα υπάρχει μόνο ο όρος φέτα και δεν θα υπάρχουμε εμείς. Δεν θα επιτρέψουμε σε λίγους ευρωβουλευτές (8 όλοι και όλοι) να αποφασίσουν για τον αφανισμό μας. Ας καθίσουν στις Βρυξέλλες και οι 8 μη πατριώτες και μη έλληνες ευρωβουλευτές με τους παχυλούς μισθούς τους και να μην γυρίσουν ποτέ στην Ελλάδα.
 
Όλα τα υπόλοιπα κράτη της Ε.Ε. προστάτευσαν τα δικά τους προϊόντα και εμείς που έχουμε ένα προιόν από την αρχαιότητα με τεράστια περιθώρια ανάπτυξης το παραχωρούμε σε άλλα κράτη. Επειδή χάσαμε μια μάχη όχι όμως και τον πόλεμο, στην ψήφιση της CETA στο ελληνικό κοινοβούλιο όποιος έλληνας βουλευτής ψηφίσει υπέρ της συγκεκριμένης συμφωνίας πέρα από προδότης θα είναι και ανεπιθύμητος στα χωριά μας.
 
Όποιος δεν μπορεί να το κάνει δεν είναι άξιος να κυβερνά και να πάει σπίτι του.


πηγή: http://www.paseges.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου